Smart Hospitality netwerk

Smart Hospitality netwerk

Het Smart Hospitality netwerk

Fietsnetwerk.nl rolt samen met Laad Media en andere partners het 'Smart Hospitality' netwerk uit in Nederland. Dit netwerk bestaat uit bluetooth sensoren (Beacons)  die geplaatst worden bij locaties, en een innovatief platform dat wij hebben ontwikkeld om hiermee de beleving van uw gasten te kunnen verhogen. Daarnaast maakt dit netwerk het mogelijk om resultaten van uw deelname aan Apps inzichtelijk te maken.

Een ander voordeel is dat we met het netwerk spelelementen toe kunnen aan voegen in Apps zoals digitale puzzeltochten en bijvoorbeeld digitale spaarkaarten om zo meer gasten en loyaliteit te genereren. Het netwerk voegt dus iets toe aan de beleving van uw gasten, werkt omzetverhogend en heeft daarnaast praktische voordelen want u heeft er geen extra werk aan.

Beacons & Checkins

Een Beacon is een bluetooth zender van ongeveer 7 x 7 cm die een continu Bluetooth signaal uit zend. Dit signaal kan worden opgevangen door een smartphone waardoor het  mogelijk is om tot op 10cm nauwkeurig de gebruikers van een smartphone te informeren ai Apps. Zo sturen wij fietsers op uw locatie een welkomstbericht, een aanbieding en ze kunnen meer informatie over uw locatie bekijken. Smart Hospitality dus en door op uw locatie een Beacon op te hangen kunt u de gebruiker extra informeren. Heel belangrijk is ook dat we resultaten van uw deelname in kaart kunnen meten. Het meten van deze bezoeken noemen we 'Checkins'. 

 

 

 

 

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant.