Fietsknooppunten App

Fietsknooppunten App

De fietsknooppunten App van Fietsnetwerk.nl

Wie gaat fietsen met behulp van de fietsknooppunten, blijft vaak niet alleen maar op de fiets zitten. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde Nederlander drie tot vier keer afstapt voor leuke, lekkere of interessante belevenissen. Maar als je van knooppunt naar knooppunt fietst, kan het zomaar zijn dat je de leukste belevenissen voorbij fietst. Met de gratis fietsknooppunten App van Fietsnetwerk.nl is dat verleden tijd.

Hoe werkt de fietsknooppunten App

Je kiest een leuke fietsroute uit in het gebied waar je wilt fietsen. Op het schermpje van de fietsknooppunten App verschijnt uw route. Je ziet precies hoeveel kilometer je voor de boeg hebt en naar welk knooppunt je fietst. Zo is verdwalen eigenlijk uitgesloten. Onderweg zijn een hoop belevenissen die wij hun eigen driecijferig knooppuntnummer hebben gegeven. De belevenissen die je interessant vindt klik je aan. Ze worden dan toegevoegd aan jouw route en je ziet gelijk hoe lang de route wordt. Bij elk knooppunt krijg je een melding dat je bij het knooppunt bent aangekomen en wat het volgende knooppunt wordt. Je krijgt dan gelijk te zien of er nog interessante driecijferige knooppunten in de buurt te vinden zijn. Zo wordt jouw route met de fietsknooppunten App nog leuker, boeiender en lekkerder.

Een unieke App

De gratis fietsknooppunten App maakt al jouw routes tot een beleving. Door de vergevorderde techniek is de App erg gebruiksvriendelijk. Met een paar klikken op je mobiel is de route waar je in geïnteresseerd bent al gepland. Ben je tijdens de route bij een knooppunt aangekomen? Dan krijg je een melding dat je bij dat betreffende knooppunt bent aangekomen. Als er in de buurt nog  driecijferige knooppunthouders zitten, krijg je dat te zien op je mobiel. Door te klikken op deze melding kun je de fietsroute naar deze driecijferige knooppunten opvragen, als je geïnteresseerd bent in een bepaalde knooppunthouder. Je krijgt dan de de precieze route te zien die je moet fietsen. En natuurlijk ook weer de route terug, je wilt natuurlijk niets van de route missen. Door deze unieke fietsnetwerk App wordt fietsen een hele andere beleving. Door de extra driecijferige knoopppunten maakt je jouw persoonlijke fietsroute.

 

Meer over de App

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant