Fietsknooppunten App

Fietsknooppunten App

De fietsknooppunten App van Fietsnetwerk.nl

Wie gaat fietsen met behulp van de fietsknooppunten, blijft vaak niet alleen maar op de fiets zitten. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde Nederlander drie tot vier keer afstapt voor leuke, lekkere of interessante belevenissen. Maar als je van knooppunt naar knooppunt fietst, kan het zomaar zijn dat je de leukste belevenissen voorbij fietst. Met de gratis fietsknooppunten App van Fietsnetwerk.nl hoeft dat niet meer.

Hoe werkt de fietsknooppunten app

Je kiest een leuke fietsroute uit in het gebied waar je wilt fietsen. Op het schermpje van de fietsknooppunten App verschijnt nu de routepagina. Je ziet precies hoeveel kilometer je voor de boeg hebt en naar welk eerstvolgende knooppunt je aan het fietsen bent. Je zou nu dus nooit meer hoeven te verdwalen. Onderweg zijn een hoop (verborgen) belevenissen die wij kenbaar hebben gemaakt door ze een eigen driecijferig knooppuntnummer te geven.

De leukste en interessantste klik je aan en voeg je eenvoudig toe aan je fietsroute. Je ziet gelijk hoeveel extra kilometers je voor dit afstapmoment op de fiets zit. Bij elk knooppunt krijg je twee meldingen: een melding dat je bij het knooppunt bent aangekomen en welk nummer het volgende knooppunt wordt. Je krijgt dan gelijk te zien of er nog driecijferige knooppunten in de buurt te vinden zijn. Zo wordt jouw route met de fietsknooppunten app nog leuker, boeiender en lekkerder!

 

Een unieke App

De gratis fiets app geeft aan al jouw routes een extra beleving. Door de vergevorderde techniek is de App erg gebruiksvriendelijk en heeft het veel extra functies, zoals een begeleidend kompas, integratie van contactgegevens, etc. Met een paar klikken op je mobiel is de route waar je in geïnteresseerd bent al gepland. Start met fietsen vanaf het dichtstbijzijnde knooppunt.

De gehele fietsroute ontvang je meldingen wanneer je bij nieuwe afstapmomenten en knooppunten aankomt. Laat je begeleiden naar het driecijferige-knooppuntnummer door op de melding te klikken. Je ziet direct de precieze route die je heen en weer terug moet fietsen. Je wilt bovendien natuurlijk niets van de route missen! Maak jouw persoonlijke fietsroute door afstapmomenten toe te voegen in de unieke fietsnetwerk App.

Fietsnetwerk premium voordelen

Upgrade je account naar Fietsnetwerk Premium voor een hoop nieuwe functies en andere voordelen. Sla bijvoorbeeld je favoriete routes op en laat je navigeren aan de hand van spraakbegeleiding. De Premium app houdt ook je gefietste routes bij, inclusief de datum van afronden. Je kunt kiezen uit Premium Lifetime om altijd premiumvoordeel te hebben of kiezen voor een jaarabonnement. Bekijk de abonnementsvormen en alle premium voordelen op fietsrouteapp.nl.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant