Fietsroutes Nederland

Fietsroutes Nederland

Fietsroutes in Nederland

Ben je van plan om een fietsroute te gaan fietsen? Kies dan één van onze routes en ontdek onderweg de mooiste locaties in Nederland. Van Cadzand tot Bad Nieuweschans en van Texel tot Vaals: er zitten altijd wel leuke fietsroutes tussen die je onverwachts langs mooie gebieden brengt. Met een brede variatie aan fietsroutes is er voor jou ook wel een fietsroute in Nederland te vinden. We laten je in de onderstaande video alvast kennismaken met alle mooie omgevingen die Nederland te bieden heeft .

 

Fietsroutes in Nederland

Bepaal zelf hoe uw route eruit gaat zien

Bepaal zelf hoe jouw fietsroute eruit ziet

Op Fietsnetwerk.nl bepaal je zelf hoe je route eruit gaat zien. Zoek een gratis Nederlandse fietsroute uit en selecteer de afstapmomenten die je toe wilt voegen. Dankzij ons hoef je niet meer lang te zoeken naar mooie afstapmomenten in de buurt van je route. Wij hebben die al voor je in kaart gebracht en bij de route weergegeven. Je bepaalt zo dus zelf hoe je fietstocht eruit gaat zien. Zo maak je jouw persoonlijke fietsroute.

Gecertificeerd afstapmoment

Route uitbreiden met driecijferige knooppunten

Het bestand van de afstapmomenten wordt dagelijks uitgebreid. Daarnaast proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle mooie plekken en fietsroutes in het Nederlandse fietsroutenetwerk. We breiden het Nederlandse fietsnetwerk uit met die afstapmomenten. De afstapmomenten krijgen van ons een driecijferig nummer die aansluit bij de dichtstbijzijnde fietsknooppunten. De afstapmomenten zijn te herkennen aan de Fietsnetwerk raamsticker en het originele certificaat.

Een uitgebreide keuze aan routes

Een uitgebreide keuze aan routes

In Nederland is het heerlijk fietsen, er zijn veel prachtige streken te ontdekken door middel van fietsroutes. Je hoeft niet naar het buitenland om mooie dingen te zien en helemaal tot rust te komen. Dat kan ook als je in ons kikkerlandje op de fiets stapt. Wij zijn voor jou daarom ook iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe knooppuntenroutes. Soms aan de hand van een leuk thema en soms een rondje waarvan we denken dat jij blij wordt.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant