Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Laat je inspireren

Nazomeren met de Stalletjesroute in Noord-Holland

In september zijn de boeren volop aan het oogsten, ook in Noord-Holland. Veel boeren, telers en kwekers in deze regio hebben een verkoopstalletje met hun eigen producten. Wij stapten op de fiets om de stalletjes te verkennen met de Stalletjesroute in Noord-Holland.

Nazomeren in Groesbeek: Het Wijndorp van Nederland

Het spits is afgebeten met de Fruitige fietsroute in de Betuwe. De tweede fietsroute waar je onderweg een gouden ticket kunt vinden, is de Wijnroute door het Wijndorp van Nederland. Beter bekend als Groesbeek. Wij zochten voor je uit waarom juist Groesbeek de perfecte locatie blijkt voor wijnbouw.

Nazomeren met de fruitoogst in de Betuwe

Speciaal voor de actie ‘Nazomeren met Fietsnetwerk.nl’ worden vier fietsroutes met een nazomers thema gelanceerd. Op elk van deze routes ligt een Golden Ticket verstopt. Vind jij die felbegeerde gouden envelop, dan win jij één van de fantastische prijzen! Wij fietsten de Fruitige fietsroute in de Betuwe en delen dit graag met jou.

Nazomeren met Fietsnetwerk.nl: Vind de Golden Tickets!

September wordt bestempeld als dé fietsmaand en dat is ook niet gek. Vaak is het nog heel goed fietsweer en we kunnen deze maand volop genieten van de nazomer. Speciaal voor deze heerlijke maand creëren wij vier spiksplinternieuwe nazomerroutes met daarop een extraatje voor jou… Op elke route ligt een ‘Golden Ticket’ verstopt. Ga op zoek tijdens het fietsen en wie weet win jij één van de fantastische prijzen!

Drie fietsroutes langs verscholen plekken op de Veluwe

De Veluwe is zo’n 91.200 hectare groot en toch kom je vaak weer bij dezelfde plekken terecht. Deze keer slaan we de Hoge Veluwe, Posbank, Kroondomein het Loo en Planken Wambuis even over. We verrassen je graag met fietsroutes naar andere plekken waar je misschien nooit van hebt gehoord of waarvan je bent vergeten dat het bestaat. 

Fietsroutes naar de verborgen parels van Natuurmonumenten

Soms vergeten we nog wel eens hoe veel mooie natuur we in Nederland hebben. Iedereen kent wel de bekende natuurgebieden zoals de Veluwe, de Weerribben en de Biesbosch. Maar er zijn ook wat onbekendere natuurgebieden die je opwachten. Fietsnetwerk maakte in samenwerking met Natuurmonumenten diverse fietsroutes naar deze gebieden toe. Want al dat natuurschoon verken je natuurlijk het beste met de fiets!

De 10 mooiste fietsroutes van Twente

Twente is één van de mooiste fietsregio’s van Nederland. Hier is het heerlijk fietsen in een omgeving waar natuur, gezellige stadjes en unieke afstapmomenten elkaar afwisselen. Samen met onze lokale partner Hotel Restaurant Hof van Twente zochten wij de tien mooiste fietsroutes voor je uit, zodat jij de pareltjes van Twente kunt gaan ontdekken.

Top 5 fietsroutes voor je fietsvakantie

Denk je aan Nederland, dan denk je aan fietsen. Zelfs aan de andere kant van de wereld weten ze dat Nederland een fietsland bij uitstek is. We hebben dan ook meer fietsen dan inwoners in het land (wel zo’n 23 miljoen) en samen trappen we meer dan 15 miljard kilometer per jaar weg! Met een knooppuntennetwerk door het hele land zijn de fietsvoorzieningen hier ideaal. En Nederland heeft zoveel mooie plekken dat we bijna niet weten waar we moeten beginnen. Wat wil je nog meer?

Top 3 fietsroutes in de Brabantse stedendriehoek

Op vakantie in Noord-Brabant? Er zijn hier talloze plekken die je écht met de fiets moet ontdekken. Maar waar moet je naartoe?
Wij hebben de drie mooiste fietsroutes tussen de stedendriehoek Den Bosch, Eindhoven en Tilburg voor je op een rij gezet.

Fietsen in Noord- en Midden-Kennemerland

Kennemerland is een regio waar je wellicht nog niet op de fiets bent gestapt. De regio in Noord-Holland omvat de gemeentes Castricum, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Heemskerk. De mooiste plekjes en de leukste plaatsjes uit deze gemeentes worden ook wel toepasselijkerwijs Mooi-Kennemerland genoemd. Hier vind je alles wat je zoekt tijdens een lekker dagje fietsen: strand, cultuur, mooie natuur, toeristische stadjes, kastelen en nog veel meer. 

Er zijn verschillende fietsroutes in de buurt om uit te kiezen, wij geven je graag wat inspiratie om de parels in deze prachtige omgeving te ontdekken.