Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Laat je inspireren

Dit is waarom je Lelystad moet verkennen op de fiets

Het Flevolandse landschap kenmerkt zich door de uitgestrekte polders, windmolens en moderne steden, zoals Lelystad. De provinciehoofdstad is van vele verrassende markten thuis. Met deze drie fietsroutes leer je de mooiste plekken in en om Lelystad kennen! Start je route met een bezoek aan fietspartner Batavia Stad Fashion Outlet en geniet van een zorgeloos dagje fietsen.

3x fietsroutes voor een weekend op de Veluwe

Op zoek naar de ideale plek voor een (mini)vakantie op de Veluwe? Dan is Voorthuizen de ideale uitvalsbasis! Het dorp wordt ook wel de ‘Poort naar de Veluwe’ genoemd. Dankzij de centrale ligging is het vanuit alle hoeken van Nederland gemakkelijk te bereiken. De perfecte startplek dus voor mooie fietstochten door de bossen en heiden die de Veluwe rijk is. Wij zetten drie heerlijke fietsroutes voor je op een rij.

De vijf mooiste fietsroutes in de Betuwe

De Betuwe is beroemd om haar grootschalige fruitteelt en het meanderende rivierenlandschap. Ook kent het gebied een boeiend verleden en zie je in het landschap en de plaatsjes veel cultuurhistorisch erfgoed. Niet gek dus, dat de Betuwe één van de mooiste en populairste fietsgebieden van Nederland is. Om jou optimaal te laten genieten van dit prachtige gebied, hebben we de vijf mooiste fietsroutes voor je op een rij gezet. De routes zijn gemakkelijk te volgen via de knooppunten en laten je kennismaken met een interessante mix van natuur, cultuur en geschiedenis.

Nieuwe elektrische fiets? Vergeet je fietsverzekering niet

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om van verzekering over te stappen bij de aanschaf van een nieuwe fiets, en dat is begrijpelijk. Het kan namelijk niet alleen geld besparen, maar ook betere voorwaarden opleveren. Bij het overstappen is het cruciaal om je huidige dekking grondig te vergelijken met nieuwe opties. Het overstapproces is vaak makkelijker dan je denkt. Een nieuwe fietsverzekering kan je meer gemoedsrust en extra voordelen bieden. 

De nieuwe Fietsnetwerk App, nog meer mooie herinneringen!

Goed nieuws! De Fietsnetwerk App is vernieuwd. Ons team heeft hard gewerkt om alle ervaringen van de afgelopen jaren samen te brengen in een gloednieuwe app. Hiermee ga je nóg meer mooie herinneringen maken. We hebben niet alleen een fris nieuw jasje, maar ook tal van nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd. En een heleboel nieuwe fietsroutes! We vertellen je er graag alles over.

Fietsroutes door Nationale Parken

We mogen dan wel in een dichtbevolkt land wonen, ook in Nederland is er veel ruimte voor de natuur. Verspreid door het land tellen we maar liefst 21 Nationale Parken. Elk park heeft zijn eigen unieke kenmerken, waardoor het de officiële status van Nationaal Park heeft gekregen. Wij zetten alle parken op een rij en tippen je onze mooiste fietsroutes door deze schitterende natuurgebieden.

Top 10 mooiste terrasroutes in Nederland

Een mooie fietsroute fietsen en onderweg neerploffen op een terrasje. De perfecte combinatie als je het ons vraagt! Ontdek onze Top 10 mooiste terrasroutes in Nederland, waarbij we prachtige landschappen verbinden met gastvrije plekken. Een boerderijterras, een terras aan het water, geheime binnentuinen… Op deze tien routes hebben we de mooiste plekjes voor je uitgezocht.

3x fantastisch fietsen in Maassluis en omgeving

Maassluis is misschien wel een van de mooiste, nog onontdekte plekjes van Zuid-Holland. En dat terwijl het centrum geschiedenis ademt. Tijd om de rijke maritieme historie, de smalle straatjes, de rustieke haven en knusse grachten, leuke winkeltjes en fijne restaurants van deze waterstad te ontdekken. Op de fiets kom je op plekjes waar je anders niet zo gauw komt. Wij tippen je drie veelzijdige fietsroutes in Maassluis en omgeving.

Top 5 koninklijke fietsroutes met een gouden randje

Van Koning tot Keizer, door stad en natuur en van moderne tot oude koninklijke residenties. Wij hebben vijf royale routes op een rijtje gezet waar je langs prachtige omgevingen met kastelen en paleizen fietst en proeft van de koninklijke sfeer. Plaats je kroon op je hoofd, betreed je stalen ros en geniet van een fietstocht met een gouden randje.

Top 5 bloesemtochten op de fiets

Een zoete bloemengeur in de lucht, bijen die ijverig van bloem naar bloem vliegen om ze te bestuiven, weelderige boomgaarden langs de glooiende riviervalleien… Als in april de bloesemperiode aanbreekt, is het heerlijk om met de fiets op pad te gaan. Benieuwd waar je dit prachtige natuurverschijnsel kunt bewonderen? Wij selecteerden vijf fietsroutes door de mooiste bloesemregio’s van Nederland.