Fietsnetwerk2Go

Fietsnetwerk2go nieuw

Let’s go met Fietsnetwerk2go!

Onze thematische fietsroutes kenmerken zich onder meer door het toevoegen van gecertificeerde afstapmomenten, zoals kwalitatieve horeca. Hier kan jij tijdens je fietstocht even bijkomen onder het genot van een lekker drankje of hapje. Is de horecalocatie deels gesloten, het terras vol of wil je alleen even snel een koffie halen? Geen probleem! Met Fietsnetwerk2Go zie jij in één oogopslag waar er afhaalmogelijkheden te vinden zijn.

Met Fietsnetwerk2Go stimuleren wij om te blijven fietsen, gezond te blijven én te genieten van smakelijke afstapmomenten onderweg.

Koffie of lunch to go tijdens jouw fietsroute

Met Fietsnetwerk2Go laten wij aan jou zien bij welke fietsroutes jij een lekker bakkie, een stuk taart of een complete lunch kan afhalen. Fiets de Fietsroute2Go van jouw voorkeur, haal je koffie en zoek een bankje in de buurt op (of rol je eigen kleedje uit) en geniet van je welverdiende pauze. Wil je van tevoren weten of je alleen drinken of misschien ook iets te eten kan afhalen? Bekijk dan de afhaalmogelijkheden op de website van het afstapmoment dat je wilt bezoeken of neem even contact met hen op.

Hoe herken je een Fietsroute2Go?

Alle fietsroutes waar je Fietsnetwerk2Go locaties kunt vinden hebben wij Fietsroutes2Go genoemd. Er komen steeds meer Fietsroutes2Go bij, bekijk ze allemaal op: https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes2go/ 

De fietsroutes waar horecagelegenheden die afhaalmogelijkheden aanbieden aan gekoppeld zijn, kun je herkennen aan het volgende logo:

Beeldmerk-2go-new

In de Fietsroute App kun je de aangesloten locaties direct op je routekaart herkennen aan het onderstaande logo:

Fietsroutes2Go_klein

Blijf genieten van de mooiste fietsroutes, houd je hoofd en lijf vitaal en haal je koffie to go met Fietsnetwerk2Go!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant