Fiets App

Dag fietskaart, hallo Fietsroute app!

Dag fietskaart, hallo Fietsroute App!

Maak jij nog gebruik van kaarten voor het plannen van jouw fietsknooppunten routes? Dan nemen we je graag mee in ons verhaal en vertellen we over de voordelen in het gebruik van een fietsroute app. 

 • Je hoeft nooit meer de weg kwijt te raken
 • Elke dag beschik je over actuele fietsroutes
 • De mooiste afstapmomenten vind je in je broekzak
 • Je kunt de app volledig gratis gebruiken

Probeer uit en download gratis de Fietsnetwerk app. Wij wensen je veel Fietsplezier en de mooiste dagjes uit!

 

                                                                                                                          App-Store_NL    google-play_nl

Zo start je de allermooiste fietsdag met de app afb

Zo start je de allermooiste fietsdag met de app

Gebruik de Fietsnetwerk app om over alle fietsroutes te beschikken en altijd actuele informatie bij de hand te hebben: info over de omgeving, meerdere bezienswaardigheden en pauzeplaatsen gecombineerd met een hapje en drankje. het fietsen van knooppuntroutes is vanaf nu nog eenvoudiger. We veranderen jouw smartphone in een routebegeleider. Laat je begeleiden met behulp van de GPS langs de knooppunten en naar aangesloten afstapmomenten. Onderweg ontvang je een melding over de volgende stap op jouw fietsroute.

De Fietsnetwerk app is geschikt voor elke gebruiker vanwege haar gebruiksvriendelijke werking. Slechts binnen enkele stappen ben jij al klaar om een route te gaan fietsen. Kies een omgeving waar je wilt fietsen of gebruik ‘’Zoek in de buurt’. Je kunt de fietsroute ook nog personaliseren door te filteren op thema en lengte. Maak kennis met onze Fiets app en een aantal van de slimme functies:

 • Ecomodus: bespaar op de batterijverbruik van je telefoon door notificaties te ontvangen als deze in stand-by staat.
 • Route naar eerste knooppunt: start vanaf elke willekeurige locatie en gebruik de fietsnavigatie app voor de route naar het dichtstbijzijnde knooppunt.
 • QR-code scannen: scan vanuit de Fietsroute app een QR-code voor het ophalen van een specifieke fietsroute.
 • Up-to-date: alle fietsknooppunten op onze routes worden (waar nodig) dagelijks aangepast.
Gebruik gratis de app van Fietsnetwerk afb

Gebruik gratis de app van Fietsnetwerk.nl

Download gratis de Fiets app in de App Store of Play Store, geschikt voor jouw smartphone of tablet. Je beschikt met deze app-versie altijd over alle knooppuntenroutes en de bijpassende informatie. Zelfs de speciale routes van onze partners zoals de Vogelbescherming, Natuurmonumenten, UNESCO Werelderfgoederen. Heb je de Fiets app ondertussen al gedownload? Bekijk voor extra informatie de instructievideo over het gebruik van de app.

 

 

Fietservaring verrijken met Fietsnetwerk Premium

Fietservaring verrijken met Fietsnetwerk Premium

Schakel over naar Fietsnetwerk Premium om alles uit je fietsbeleving te halen. Wat kan je verwachten? Je staat 7 dagen in de week in contact met onze Premium support en beleeft een advertentie-vrije Fiets app. Ga voor een abonnementsvorm die bij jouw wens past en unlock alle nieuwe en aanvullende functies.

 • Spraakbegeleiding: activeer audiobegeleiding tussen de fietsknooppunten tijdens het fietsen (premium).
 • Landscape modus: draai je telefoon 90° en krijg een nog gaver beeld van je fietsroutes (premium). 
 • Rijrichting bepalen: bepaal zelf in welke richting je de knooppunten route gaat fietsen (premium).
 • Fietsroutes opslaan: sla je favoriete routes op en houdt bij welke je al eerder hebt gefietst (premium).

Wil je meer informatie over hoe je kunt upgraden naar Fietsnetwerk Premium? Bekijk de app tip over het upgraden naar Premium. Wil je meer weten over het gebruik van de functies? Bekijk dan de onderstaande instructievideo.

 

 

Ervaar een maand premium fietsen afb

Ervaar gratis een maand Premium fietsen

Twijfel je of je wilt upgraden naar Premium? Probeer het uit en fiets een maand gratis met de extra functies in de Fietsknooppunten app. Zo ontdek je het gemak en ervaar je de extra voordelen. Het activeren is heel eenvoudig: open de app > log in met je account > ga naar ‘meer’ > kies voor ‘Schakel naar premium app versie’ > druk op de button ‘Probeer nu één maand gratis!’. 

Probeer uit en download gratis de Fietsnetwerk app. Wij wensen je veel Fietsplezier en de mooiste dagjes uit!

 

 

                                                                                                                          App-Store_NL    google-play_nl

Veelgestelde vragen

Wanneer ik deze Fiets app onderweg gebruik, heb ik dan internet nodig?

Om een fietsroute op te zoeken en te starten heb je altijd mobiel internet of WiFi nodig. Dit geldt ook als je nieuwe informatie wilt laden zoals een bezienswaardigheid of horecaondernemer. Het fietsen tussen de knooppunten werkt op satellietverbinding. In andere woorden, na het starten van je fietsroute kan je zonder internet prima langs de fietsknooppunten fietsen. Wil je nieuwe informatie ophalen? Dan zal je de mobiele netwerk moeten inschakelen of een WiFi verbinding moeten vinden.

Waar kan ik mijn Premium aankoop terugzien?

Voor het antwoord op deze vraag moeten we even twee dingen onderscheiden: app abonnementen en in-app-aankopen. De abonnementsvormen zoals een maand- of jaarlicentie kan je terugvinden bij je huidige abonnementen in je iOS of Android smartphone. Heb je Lifetime Premium aangekocht? Dan staat deze tussen je in-app-aankopen.

Hoe kan ik mijn aankoop annuleren?

Als consument heb je altijd het recht om binnen een periode van 30 dagen je aankoop te herzien, ook bij je app aankopen. Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen. Afhankelijk van je type smartphone zijn dit de procedures:

Stappen voor iOS:
1. Ga naar https://reportaproblem.apple.com/?s=62. Log in met je Apple ID en wachtwoord
3. Kies bij ‘Waarmee kunnen we je helpen?’ voor ‘Om restitutie verzoeken’
4. Licht de reden toe en klik op Volgende
5. Selecteer de Fietsnetwerk aankoop en klik op Verstuur

Stappen voor Android:
1. Ga naar https://play.google.com/store/account2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
3. Klik op ‘Order History
4. Zoek naar de Fietsnetwerk aankoop
5. Selecteer ‘Reguest a refund’ en licht de reden toe
6. Verstuur het formulier en geef aan dat je een refund wenst te ontvangen

Binnen enkele dagen is het aankoopbedrag teruggestort. Lukt het niet? Neem dan contact op met support@fietsnetwerk.nl.

Waar kan ik tips geven om de Fietsnetwerk app te verbeteren?

Leuk dat je ons wilt helpen! We luisteren graag naar tips van onze gebruikers. In het verleden hebben we samen al diverse aanpassingen kunnen doen om de Fiets app gebruiksvriendelijker te maken. Jouw tip kan je het beste e-mailen naar support@fietsnetwerk.nl. Alvast hartelijk bedankt!

Hoe kan ik vragen stellen over de werking van de app?

We raden je aan om eerst de instructievideos en uitleg over de Fietsroute app te bestuderen. Staat hiertussen niet het gewenste antwoord? Neem contact met ons op door te e-mailen naar support@fietsnetwerk.nl.

Hoe kan ik mijn wachtwoord herstellen als ik deze ben vergeten?

Kan natuurlijk gebeuren! Je kunt heel eenvoudig je wachtwoord opnieuw aanvragen en aanpassen. Open de app en kies ervoor om in te loggen. Selecteer bij de vraag ‘Heb je al een gebruikersaccount?’ het antwoord ‘Ja’. In het volgende scherm zie je ‘Wachtwoord vergeten’ staan. Druk op de link, vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is en kies voor ‘Versturen’. Open de inbox van je mail en herstel het wachtwoord.

Tip: controleer ook de spambox in het geval je de e-mail niet in je inbox ziet staan.

Wat is een Fietsroute app?

Een fiets app geeft je route ondersteuning tijdens het fietsen om je te begeleidedn langs de fietsknooppunten. Ook heb je alle informatie bij de hand zoals dingen die je onderweg tegenkomt, leuke afstapmomenten onderweg en handige service punten. Wil je naar één van deze punten toe fietsen? Zet via de Fietsnetwerk app de navigatie aan naar deze punten. Je kunt de applicatie gratis downloaden voor op je smartphone.

 

Waarom een fietsknooppunten app?

Fietsnetwerk heeft haar fiets app ontwikkelt om gemak te bieden aan de gebruiker. Via een gratis download vanaf de Google Play Store of App Store, heb je alle fietsroutes in je broekzak zitten. Het is dus niet meer nodig om routes vooraf te printen of alle fietsknooppunten op een blaadje te schrijven. Ook heb je alle informatie van de knooppuntenroute en afstapmoment in je telefoon staan.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant