Fiets App

Fiets App

Dag fietskaart, hallo Fiets App

Het is voor velen nog altijd gemeengoed, de bekende fietskaarten van de ANWB en Falk. Misschien schrijf je de knooppuntennummers zelf op of maak je intussen gebruik van een digitale fietsrouteplanner. Het zijn allemaal prima manieren om de intussen niet meer weg te denken knooppuntenroutes te fietsen. Toch wil je niet meer anders als je eenmaal de voordelen van het fietsen met de Fietsnetwerk App ontdekt hebt. We laten je weten welke voordelen onze Fietsroute App je tijdens het fietsen geeft.

 

Zorgeloos genieten

Met de gratis Fiets App van Fietsnetwerk.nl krijg je naast een perfecte routebegeleiding ook informatie over hoeveel kilometers je al achter de rug (of nog voor de boeg) hebt en naar welk knooppunt je op weg bent. Zo'n 50 meter voor elk knooppunt krijg je een notificatie met informatie over de volgende stap in je route. Je hoeft dus niet meer te stoppen bij de borden, maar je kunt direct doorfietsen. Tussen de fietsknooppunten door ontvang je geen informatie, hoewel je natuurlijk altijd even op je scherm kunt kijken of je nog op de juiste route zit. Mocht je toch per ongeluk van de route afgeweken zijn dan kun je heel eenvoudig weer terugfietsen, doordat je op de kaart in de App precies ziet waar je bent.

De mooiste afstapmomenten met de Fiets App

Naast de routeinformatie ontvang je bij elk knooppunt automatisch informatie over welke afstapmomenten er in de omgeving te vinden zijn. Deze afstapmomenten zijn locaties die vaak niet direct aan je fietsroute liggen, maar wel in de buurt. Door de innovatieve techniek van onze Fietsroute App kun je direct de fietsroute hiernaartoe opvragen, en weer terug naar het knooppunt. Op deze manier kun je jouw fietsroute helemaal naar eigen wens inrichten en ontdek je de mooiste plekken die je normaal gesproken voorbij zou fietsen. Wij voegen iedere dag nieuwe routes en afstapmomenten toe waardoor je altijd weer verrast wordt met nieuwe ervaringen.

Waar vind ik de App

Kompasfunctie

Met de kompasfunctie raak je nooit meer de weg kwijt tijdens het fietsen. De kaart beweegt na het inschakelen van deze functie mee met je rijrichting. In de Fiets App was al een knop aanwezig voor een routebeschrijving in tekst hoe je naar het eerste knooppunt of de afstapmomenten die je onderweg tegenkomt fietst. De kompasfunctie zorgt er nu voor dat je nog eenvoudiger naar deze punten toe kunt fietsen zonder je zorgen te hoeven maken. De kompasfunctie kun je activeren door op het pijltje rechts boven in het scherm te klikken.

Afstapmomenten plannen

In het routeoverzicht dat je krijgt nadat je een route hebt opgezocht krijg je onderin bij de kaart alle afstapmomenten te zien. Als je erop klikt kun je hier meer informatie over het afstapmoment vinden en de voorzieningen die daar bij horen. Handig als je wilt kijken waar je de fietsroute kunt gaan starten en je auto kunt parkeren of om alvast te bekijken waar je even koffie kunt gaan drinken onderweg. Uiteraard ontvang je onderweg bij elk knooppunt nog steeds informatie over wat er te zien en te doen is in de buurt van elk fietsknooppunt.

 

App stores download Android         App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant.