Dagje uit

Ontdek de omgeving in één dag

Ontdek de omgeving in één dag

Een dagje uit is de afgelopen jaren steeds duurder geworden. Gelukkig kan je ook goedkoop op de fiets een gezond en duurzaam dagje uit beleven. Door middel van onze gratis app en website kies je eenvoudig een leuke fietsroute op de plek waar je naar toe wilt, voeg je zelf de bijzondere afstapmomenten toe die je wilt ontdekken en krijg je de perfecte begeleiding. Zo verken je onder andere de cultuur, natuur en de prachtige steden die Nederland rijk is op een leuke en actieve manier. Er is geen betere manier om de omgeving in één dag te ontdekken!

Fietsroutes in Nederland

Een onvergetelijk cultureel dagje uit

Een onvergetelijk cultureel dagje uit

Op de fiets kan je echt ontdekken wat een omgeving te bieden heeft. Laat je bijvoorbeeld inspireren door het landschap dat Vincent van Gogh inspireerde tijdens de Van Gogh fietsroute. Hierbij bieden wij je onderweg ook audiofragmenten aan, waardoor je helemaal wordt meegenomen in Vincent zijn verhaal. Of wil je misschien graag de forten en waterlinies van Nederland ontdekken? Deze imposante locaties laten zeker een indruk op je achter. Zo ga jij altijd met bijzondere herinneringen naar huis!

Een dagje uit in de natuur

Een rustig dagje uit in de natuur

Lekker een dagje weg in de natuur kan niet beter dan met de fiets. Verken bijvoorbeeld het Nationaal Park De Biesbosch. Raak onder de indruk van de vele soorten dieren die hier leven, geniet van de schoonheid van deze omgeving en ontspan door de rust in dit gebied. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor Nationaal Park Weerribben-Wieden, Nationaal Park Lauwersmeer en de Veluwe. Nederland heeft zoveel wonderschone natuur te bieden! 

Stedentrips in Nederland

Stedentrips in Nederland

Voor een leuke stedentrip hoef je helemaal niet naar het buitenland. Er zijn in Nederland veel prachtige historische steden om te bezoeken. Ontdek bijvoorbeeld het historisch centrum van Amersfoort met de bijzondere koppelpoort. In de stad Dordrecht vind je maarliefst 900 rijksmonumenten en in Den Bosch leer je alles over de krijgsgeschiedenis van deze stad.. Op de fiets zie je gemakkelijk alles wat deze steden te bieden hebben. Kortom je hoeft niet perse naar Amsterdam, Rotterdam of Den Haag voor een leuke stedentrip in Nederland. 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant