Knooppuntenroutes

Knooppuntenroutes

Knooppuntenroutes door heel Nederland

Door heel Nederland zijn talloze knooppuntenroutes te vinden. Deze prachtige routes brengt je langs de mooiste plekken die Nederland te bieden heeft. Toch vonden wij van Fietsnetwerk dat deze fietsroutes nog niet compleet waren. Hierdoor hebben we bij alle routes van Fietsnetwerk.nl prachtige afstapmomenten toegevoegd! Bij deze afstapmomenten moet je denken aan bezienswaardigheden zoals een museum of een molen, of gezellige restaurantjes of andere horecagelegenheden. Hierdoor kun je je persoonlijke fietsroute samenstellen. Dankzij deze afstapmomenten wordt elke fietstocht van Fietsnetwerk.nl een unieke belevenis.

Fietsroutes in Nederland

Afstapmomenten naar eigen keuze

Afstapmomenten naar eigen keuze

Bij alle knooppuntenroutes kun je kiezen uit meerdere afstapmomenten. En wat nog mooier is, bij elke route kun je de afstapmomenten toevoegen naar eigen keuze. Deze afstapmomenten hebben een driecijferige knooppuntnummer gekregen en zijn dus knooppunthouder. Deze 'knooppunthouders' liggen allemaal in de buurt van de knooppuntenroute. Wij zouden graag willen weten wat je van de route vond en de afstapmomenten die je onderweg bezocht hebt. Je kunt op onze website bij de fietsroute en afstapmomenten een reactie achterlaten.

Knooppuntenroutes in de Fiets App

Knooppuntenroutes in de Fiets App

Niet alleen via onze website kunt je afstapmomenten toevoegen, het kan ook via onze Fietsknooppunten App. Tijdens het fietsen van knooppuntenroutes via de App krijg je zelfs een melding wanneer je bij het desbetreffende knooppunt bent aangekomen. Ook krijg je gelijk te zien wat het volgende knooppunt wordt en of er nog leuke afstapmomenten in de buurt te vinden zijn. Knooppuntenroutes fietsen via de website of via de App is een unieke belevenis die iedere recreatieve fietser niet aan zich voorbij mag laten gaan.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant