Vitaal fietsen

Vitaal fietsen_klein

Voor werkgevers: stimuleren van vitaliteit

Werknemers die bewegen zijn per jaar minder ziek dan werknemers die niet bewegen. Volgens onderzoek van het CNV hebben duizenden thuiswerkers zelfs last van fysieke klachten door het thuiswerken. 46% van de thuiswerkers geeft zelf ook aan te weinig te sporten om fit te blijven en dat is ontzettend zonde, toch?

Er wordt dan ook, meer dan ooit, aangeraden om overdag een uurtje naar buiten te gaan om te sporten en te ontspannen. Van buiten bewegen worden mensen gelukkig. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Maar hoe krijg je je mensen zo ver?

Efita Vitaal | De Premium Fietsroute App voor thuiswerkers

Werkgevers kunnen hun thuis werkende werknemers stimuleren om gezond en vitaal te blijven met een Premium account van de Fietsroute App van Fietsnetwerk.nl. Hiermee kunnen zij een jaar lang zorgeloos genieten van ruim 1000 schitterende fietsroutes. Even een half uurtje op de trappers of een uur al fietsend de wind in de haren, er is genoeg aanbod om gelukkig van te worden.

In combinatie met het fietsplan is Efita Vitaal een makkelijke en effectieve manier om vitaliteit onder jouw werknemers te stimuleren. Bekijk de mogelijkheden van Efita Vitaal voor jouw bedrijf: Vitale werknemers

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant