Shimano Service Center

Shimano Service Center: de betrouwbare plek voor fietsonderhoud

Shimano Service Center

Fanatieke fietsers weten het: materiaal en onderhoud van je fiets zijn belangrijk. Als je op je fiets stapt wil je zonder problemen aankomen op de plek van bestemming of onbezorgd kunnen genieten van je rit. In fietsenwinkels met het Shimano Service Center label weet je zeker dat jouw fiets in de beste handen is.

Herkenbaar?
De versnellingen van je stadsfiets lopen niet meer helemaal soepel, je krijgt een melding op het display van je e-bike of je hoort geratel als je je wekelijkse rondje op je mountainbike of racefiets maakt. Veel fietsers zullen zich in een van deze situaties herkennen. Je fietst graag of veel en je wilt vooral onbekommerd genieten van je rit. Of het nu om woon-werkverkeer of het rijden van je trainingsrondje gaat: voor al je vragen over fietsonderhoud en –reparatie en service kun je terecht bij een Shimano Service Center.

Shimano Service Center label
Fietsenwinkels met het Shimano Service Center label vind je overal ter wereld. Het zijn fietsenwinkels met gekwalificeerd personeel, die de beste en meest betrouwbare service en onderhoud leveren voor jouw fiets. Of je nu een e-bike, een stadsfiets, een racefiets, een mountainbike of wat voor fiets dan ook hebt; deze fietsenwinkels hebben altijd de beste materialen én kennis in huis.

Kennis
In de Shimano Service Centers werken gepassioneerde monteurs. Ze zijn allen gekwalificeerde experts die werken in professionele werkplaatsen. Je kunt bij hen terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden, maar ook voor al je vragen over Shimano producten en technologieën. Door continue opleiding en training zijn deze monteurs voorloper in hun vakgebied. Ook over de nieuwste innovaties kunnen ze je alles vertellen. Monteurs in fietsenwinkels met het Service Center label kunnen je altijd helpen met je fiets, of je nu een e-bike hebt of de allernieuwste racefiets.

Materiaal
Of je nu op een nieuwe of al wat oudere fiets rijdt; voor elk type fiets hebben winkels met het Shimano Service Center label de juiste materialen. Zo kun je zo snel mogelijk weer op weg. Deze winkels hebben ook het breedste scala aan Shimano-producten. Als er onderdelen vervangen moeten worden, doen de monteurs dat met de originele Shimano onderdelen. Zo weet je zeker dat je met onderdelen fietst die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Heb je vragen over onderhoud, producten of de nieuwste technologieën? Of wil je advies over welke componenten je het beste kunt gebruiken? De monteurs in de Shimano Service Centers helpen je graag.

Bezoek een Service Center
Met ruim 200 Shimano Service Centers in de Benelux is er altijd een betrouwbare fietsenwinkel bij jou in de buurt. Via de dealer locator vind je snel jouw dichtstbijzijnde Service Center. Het Shimano Service Center zorgt voor het onderhoud van je fiets, jij geniet van je rit!

Green bike icon Themaroutes
Green eye icon Onderweg te zien en te doen