Nextory

Verhalen komen tot leven

Nextory

Verrijk je fantasie en fiets de routes van Nextory! Elke route is gebaseerd op een boek welke zowel te beluisteren als te lezen is op Nextory.

Ga je voor avontuur samen met je gezin? Fiets dan Spekkie & Sproet - Het geheim van de boswachter en ontrafel het mysterie. Of ben je nieuwsgierig naar wat er zich vroeger afspeelde in Zuid-Limburg? Kies dan voor de route De Heks van Limbricht en treed in de voetsporen van 'heks' Entgen Luijten. Rondom Kampen speelt de thriller Vogeleiland zich af. Kies voor deze route en kom langs de plekken die een belangrijke rol spelen in dit spannende verhaal.


Over Nextory:
Nextory is een streaming service met meer dan 350.000 luisterboeken en e-books, opgericht in Zweden. Met één app heb je onbeperkt toegang tot honderdduizenden verhalen, om te lezen en luisteren waar je wilt. Er is een boek voor iedereen: van spannende thrillers, fantasy en romantische verhalen tot aan kinderboeken, kookboeken en boeken over sport. Luister dus eens naar een boek tijdens een van jouw mooie fietsroutes, of gewoon thuis of onderweg in de auto. 

Probeer Nextory nu 50 dagen gratis uit! Ga naar Nextory.nl/fietsnetwerk en de rest wijst zich vanzelf.

Green bike icon Themaroutes
Green eye icon Onderweg te zien en te doen