Amslod-logo-2023

Ontdek de leukste fietsroutes van Nederland met Amslod!

Amslod-logo-2023

Bij Amslod weten we dat fietsen zoveel meer betekent dan alleen van punt A naar B komen. Het is jouw sleutel tot zorgeloze vrijheid, comfort en het ontdekken van de mooie wereld om je heen! Daarom hebben we met veel zorg een serie elektrische fietsen samengesteld. Hiermee wordt actief zijn en blijven eenvoudiger en kun je moeiteloos lange afstanden fietsen. Daarom kies je voor een elektrische fiets van Amslod!

In onze winkels vind je een groot assortiment elektrische fietsen die perfect zijn voor zowel avontuurlijke uitjes als je dagelijkse ritten. We hebben een breed aanbod aan modellen die zijn ontworpen met jouw comfort, prestaties en de levensduur van de fiets voorop. Dit betekent dat elke rit, of die nu kort of lang is, over welk soort terrein dan ook, met of zonder tegenwind, altijd een fantastische ervaring wordt.

Zoek je dus een betrouwbare fiets voor lange weekendritten door de natuur, of een comfortabele fiets voor je dagelijkse tocht naar werk of school, onze elektrische fietsen zijn voor iedereen. Bekijk alle elektrische fietsen van Amslod in de gratis brochure.

Green bike icon Themaroutes
Green eye icon Onderweg te zien en te doen