RCN Vakantieparken

RCN vakantieparken, fietsvakanties vier je samen!

RCN Vakantieparken

RCN (Recreatie Centra Nederland) beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De parken zijn stuk voor stuk gelegen in de natuur, waardoor een RCN vakantiepark de ideale uitvalsbasis is voor fietsers. Elk park heeft een eigen karakter. Dankzij die verscheidenheid is er altijd een RCN die jou een fietsvakantie kan bieden die bij je past. 

Er is een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Gastvrijheid staat hierbij centraal. Ook houdt RCN graag rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat jij lekker kunt ontspannen en genieten. Alle RCN Vakantieparken zijn ingericht met faciliteiten voor fietsers, zoals de mogelijkheid om fietsen te huren. Daarnaast zijn er altijd verschillende fietsroutes die je vanaf de parken kunt starten.

En mooi meegenomen: RCN besteedt haar gehele winstuitekering aan maatschappelijke projecten en aan mensen die niet zo vanzelfsprekend op vakantie kunnen gaan door bijvoorbeeld eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden. Jouw vakantieplezier bezorgt dus ook andere mensen een mooie vakantie!

Green bike icon Themaroutes
Green eye icon Onderweg te zien en te doen