BrandedfietsrouteUniveGroot

Fiets mee met Univé

BrandedfietsrouteUniveGroot

Een mooie fietstocht maken met de wind in je rug en het zonnetje op je gezicht: Univé ondersteunt graag initiatieven op het gebied van sport en bewegen, waaronder deze mooie fietsroutes.

Het fietst nog iets lekkerder als je weet dat je fiets goed verzekerd is tegen schade en diefstal. Jaarlijks worden er in ons land ruim 500.000 fietsen gestolen. Het is daarom verstandig om je fiets te verzekeren. Of het nu gaat om je e-bike, een normale fiets of een sportieve fiets zoals een mountainbike of racefiets: de fietsverzekeringen van Univé zijn scherp geprijsd en kennen een complete dekking. Krijg je onverhoopt pech onderweg? Wij halen je op en brengen je ook weer thuis. Meer informatie vind je hier.

Ook voor jouw overige zorg en schadeverzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je weten of je bij Univé beter en voordeliger uit bent? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Wij beoordelen iedere polis (ook die elders loopt): is de verzekering nodig, zijn er dubbele dekkingen en kan de polis misschien voordeliger? U beslist zelf of u iets wilt wijzigen. 

 

Campagne Univé fietsroutes

 

Tijdelijke actie: gratis cadeaubon!

Heb je interesse in onze fietsverzekering? Kies voor een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Dat kan telefonisch of in één van onze Univé-winkels in Noord-Holland, Nieuwkoop en Zwolle. Na afloop ontvang je een cadeaubon waarmee je tijdens je fietstocht kunt genieten van koffie of thee met gebak voor twee personen. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan.

 

 

 

Green bike icon Themaroutes
Green eye icon Onderweg te zien en te doen