App Tip | Spraakbegeleiding tijdens het fietsen

Apptip#2

Schakel Spraakbegeleiding in tussen knooppunten

Oeps... je werd zo afgeleid door de omgeving dat je het knooppunten bord hebt gemist! Had je nou maar op tijd een waarschuwing ontvangen. Gebruik spraakbegeleiding en ontvang onderweg informatie over de volgende stap van je fietsroute. Het voordeel: je wordt op tijd gewaarschuwd om af te slaan richting het juiste fiets knooppunt. Zo hoef je de weg nooit meer kwijt te raken en kan jij eindeloos genieten van de omgeving. De Spraakbegeleiding dient ter ondersteuning zodat je niet wordt afgeleid tijdens je fietsroute. Wil je een afstapmoment bezoeken? Selecteer 'Route naar ...' en je wordt doorgeschakeld naar Google Maps of Apple Maps. Beide ondersteunen ook de spraakbegeleiding naar het gewenste doel.

 

Geniet van je fietsroute met Spraakbegeleiding

Laat je niet afleiden van je fietsroute en geniet van de prachtige gebieden in Nederland. Als je de Spraakbegeleiding activeert hoef je niet continu je telefoon in de gaten te houden. Let op het verkeer, kijk om je heen en je ontvangt vanzelf een audiobericht als je in de buurt bent van het volgende knooppunt of afstapmoment. Zo kan jij volledig genieten van alles wat je onderweg tegenkomt en maken wij de Fietsapp nog een stuk gebruiksvriendelijker! 

 

Hoe schakel je de Spraakbegeleiding in?

De Spraakbegeleiding staat standaard ingeschakeld in de Premium Fietsroute app. Om te zorgen dat je spraakbegeleiding-ready bent moeten de telefoon- en appinstellingen juist zijn ingesteld:

  • Login met je Premium account of upgrade naar Premium
  • Schakel de volume in en zet deze hard mogelijk
  • Accepteer de berichtgevingsinstellingen voor audio

 

Fietsnetwerk app instellingen wijzigen

Zorg ervoor dat de instellingen in de app goed zijn ingericht door de berichtgeving middels audio in te schakelen. Wanneer je de Fietsroute app voor de eerste keer opstart wordt er gevraagd om deze push-meldingen te accepteren. Mocht je dit in het verleden geweigerd hebben, dan kunnen we deze instellingen handmatig aanpassen:

iOS: ga naar instellingen > zoek de Fietsnetwerk app > selecteer 'Berichtgeving' > Schuif de knop bij 'Geluiden' naar rechts tot deze groen wordt.

Android: ga naar de Instellingen-app > selecteer 'Apps' > zoek de Fietsnetwerk app > kies 'Meldingen' > accepteer 'Geluid' (tik eventueel eerst op 'Geavanceerd')

 

   App-Store_NL    google-play_nl

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via