Themaroutes | Fietsroute in Winterse sferen

Winterse fietsroutes header

Winterse sferen proeven met deze exclusieve themaroutes

Het fietseizoen voorbij? De echte Fietsnetwerk fans zitten nog lang niet aan de oliebollen en dus hebben we je ook deze winter weer wat moois te bieden. In heel Nederland zijn we voor je op zoek gegaan naar de meest sfeervolle plekjes die je liefst met een dikke laag sneeuw op je muts kunt gaan fietsen. Magisch, romantisch en sfeervol zijn de beste omschrijving voor deze routes. Dus trek snel je winterjas en je handschoenen aan, krab het ijs van je fiets en geniet van deze routes in winterse sferen! 

Zien en doen

De afstapmomenten op deze fietsroutes kunnen we het beste omschrijven als hartverwarmend. Wat dacht je van een snerttrein, magisch Maastricht, een Zweedse Kerstmarkt en een winterparadijs. Naast de prachtige bezienswaardigheden die je tegenkomt hebben we een hele bijzondere selectie aan afstapmomenten met een winters tintje toegevoegd.

Fietsroute Winter in Limburg

fietsroute winter in Limburg

Ben je al eens in Maastricht geweest in de winter? Romantischer en sfeervoller kan het bijna niet en op de fiets zie je natuurlijk meer. Limburg barst van de kastelen dus die kom je ook tegen, net als het kenmerkende heuvellachtige landschap. Pas op voor lawines als het gesneeuwd heeft.. 

Naar de fietsroute

Fietsroute Winterse sferen in Amersfoort & Soest

Fietsroute Amersfoort en Soest

Ben je wel eens in de winter naar de dierentuin geweest? Dat kun je beleven bij Dierenpark Amersfoort tijdens deze fietsroute. De natuur is op zijn mooist in de winter en je hartverwarmende rondjes schaats je in het WinterpradIJS... 

Naar de fietsroute

Winterse fietsroute Rotterdam & Delft

Fietsroute Rotterdam en Delft

Of je snert lust? Dan zit je op deze route goed want je kunt hier opstappen in de snerttrein. Romantisch schaatsen doe je hier tijdens het Ijsvrij festival onder de Euromast. Delft is één van de mooiste binnensteden van Nederland en de winter doet hier nog een schepje in historische sferen.

Naar de fietsroute

Winterse fietsroute in Roden & Groningen

Fietsroute Roden en Groningen

Heb je wel eens van de Roder Wheinachtsmarkt gehoord? Wij tot voor kort nog niet en we kunnen ons best voorstellen dat het de moeite van een bezoekje waard is. Daarna kun je nog even door naar de Zweedse kerstmarkt en verschillende andere sfeervolle activiteiten. Het wordt een winter om nooit te vergeten  als je ook nog even de Cuisinerie Mesinge meepakt. 

Naar de fietsroute

Hartverwarmende begeleiding met de Fietsnetwerk App

Ook deze tijdelijke fietsroutes kun je weer met onze Fietsroute app gaan fietsen. Naast de perfecte routebegeleiding hebben we de winterse afstapmomenten in de App toegevoegd. Bij elk knooppunt informeren we je waar je in de buurt bent. Natuurlijk gratis te downloaden in de App stores. 

 

Icoon App Store Apple Icoon Google Play Store

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via