De afstapmomenten van Fietsnetwerk.nl

Knooppunten in het nieuwe fietsnetwerk

Nog mooiere fietsroutes met Fietsnetwerk.nl

Het fietsroutenetwerk is in Nederland goed georganiseerd met het bekende knooppuntensysteem. Toch wil je als fietser ook wel eens afwijken van de bestaande fietsknooppunten; een kopje koffie drinken, een bezienswaardigheid aanschouwen of zelfs een hotel bezoeken waar je een nachtje door kunt brengen om de volgende dag weer heerlijk je fietsroute te vervolgen. Om dit mogelijk te maken is Fietsnetwerk NL in 2014 gestart met de uitrol van een aanvulling op het bestaande netwerk van fietsknooppunten. Dit zijn we gaan doen omdat het bestaande knooppuntennetwerk erg goed is, maar nog wel een goede verbinding met de lokale horeca, bezienswaardigheden en andere aantrekkelijke locaties mist. Ons systeem maakt je  knooppunten fietsroute dus nog aantrekkelijker.

Gecertificeerde afstapmomenten

De gecertificeerde knooppunten van Fietsnetwerk.nl zijn te herkennen aan hun driecijferige knooppuntnummer. Zij ontvangen van ons een eigen certificaat met daarop het knooppuntnummer en de naam van het knooppunt. Een certificaat wordt pas uitgedeeld aan een knooppunt na een grondige screening van de locatie, hierdoor ben jeverzekerd van een leuke stop onderweg. 

Op onze website zijn de gecertificeerde afstapmomenten eenvoudig toe te voegen aan de fietsroutes. Je hoeft enkel op de 'voeg toe' knop te drukken bij de tweede stap in het creëeren van je persoonlijke fietsroute. Hierna worden de afstapmomenten automatisch aan je route toegevoegd. Het maken van een fietsroute is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest als met Fietsnetwerk.nl.

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant.