Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Actueel

Genieten kent geen tijd | Fietsroutes van minimaal een half uurtje

Heb jij ook gezonde goeie voornemens voor 2020? Volgens de Gezondheidsraad zijn we gezond als we minimaal een half uur per dag bewegen. En omdat wij onze fietsers een warm en gezond hart toedragen werken we daar natuurlijk graag aan mee. Daarom hebben we voor iedere provincie een fietsroute gemaakt van minimaal een half uurtje.  Start je dag fris en fruitig op de fiets of geniet al fietsend van je avond en de omgeving.

15 nieuwe afstapmomenten voor tijdens jouw fietsroute

We hebben vijftien nieuwe,  gecertificeerde én smaakvolle afstapmomenten aan onze fietsroutes toegevoegd! Bij Fietsnetwerk zorgen we er altijd voor dat de afstapmomenten een mooi terras bevatten, het eten er meer dan goed is én de sfeer relaxed en gezellig is. Klik op het afstapmoment dat jou aanspreekt, dan zie je de fietsroutes in de buurt van dat afstapmoment vanzelf verschijnen. 

4 tips om jouw fiets te beschermen in de winter

De zomer is nu echt voorbij. Koude en natte dagen staan voor de deur. Gelukkig zijn we niet van suiker en kunnen we prima nog een dagje fietsen in de herfst en de winter! Wil jij graag zuinig met jouw (elektrische) fiets omgaan? Bescherm jouw e-bike met deze vier tips.

Themaroutes | Boerenkaas, Gouden eeuw & vakmanschap

In en rond Krimpenerwaard kan je prachtig fietsen! Samen met de gemeente Krimpenerwaard hebben we drie themaroutes voor jou gecreëerd. Duik de geschiedenis in en ontdek onder andere Gouda, Oudewater en Schoonhoven.

Afstapmomenten | Lekkernijen en terug in de tijd!

Een blikkenmuseum en heel veel lekker eten. Deze nieuwe gecertificeerde afstapmomenten verrijken de aangelegen fietsroutes.  Je kunt de fietsroutes in de buurt van deze afstapmomenten vinden door te klikken op de afstapmomenten.

Afstapmomenten | Heerlijk voor tijdens de fietsroute!

Wij hebben weer een aantal nieuwe gecertificeerde afstapmomenten aan onze fietsroutes toegevoegd! Dit zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige plaatsen om te overnachten en/of te eten en drinken. Om deze reden willen wij ze met dit artikel graag kort aan je voorstellen. Je kan gemakkelijk direct doorklikken naar een afstapmoment die je aanspreekt, waar je dan direct zelf een leuke aansluitende fietsroute kan kiezen.

Themaroutes | Van Gogh routes

In samenwerking met Visit Brabant vertellen wij het verhaal van Vincent van Gogh. Dit kun je nu op een heerlijk, gezonde en duurzame manier ontdekken op de fiets. Laat jezelf inspireren door de omgeving die Vincent in zich opnam tijdens het maken van zijn kunst.

Themaroutes | Lange afstand fietsroutes

Wij hebben onlangs twee nieuwe lange afstand fietsroutes voor je samengesteld. Deze zijn perfect voor bijvoorbeeld een leuke fietsvakantie in eigen land. Pak je tas maar vast in en stap op de fiets, want met deze fietsroutes heb je een onvergetelijke vakantie!

Themaroutes | Dag van het Kasteel

Op 10 juni 2019, tweede pinksterdag, openen vele kastelen en buitenplaatsen hun poorten om je een inkijkje te geven in de rijke historie van deze locaties. Fietsnetwerk.nl heeft samen met de Nederlandse Kastelenstichting enkele prachtige fietsroutes ontwikkeld die je op deze, of een andere dag kunt gaan fietsen. Want zoals je waarschijnlijk al weet is de fiets natuurlijk het beste vervoermiddel om in een dag heel veel te zien en te doen! 

De mooiste vlindertuin en andere nieuwe afstapmomenten

Wij hebben weer een aantal nieuwe gecertificeerde afstapmomenten aan onze  routes toegevoegd. In dit artikel stellen wij u graag voor aan deze leuke afstapmomenten.