Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Actueel

Top 3 fietsroutes in de Brabantse stedendriehoek

Op vakantie in Noord-Brabant? Er zijn hier talloze plekken die je écht met de fiets moet ontdekken. Maar waar moet je naartoe?
Wij hebben de drie mooiste fietsroutes tussen de stedendriehoek Den Bosch, Eindhoven en Tilburg voor je op een rij gezet.

Fietsen in Noord- en Midden-Kennemerland

Kennemerland is een regio waar je wellicht nog niet op de fiets bent gestapt. De regio in Noord-Holland omvat de gemeentes Castricum, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Heemskerk. De mooiste plekjes en de leukste plaatsjes uit deze gemeentes worden ook wel toepasselijkerwijs Mooi-Kennemerland genoemd. Hier vind je alles wat je zoekt tijdens een lekker dagje fietsen: strand, cultuur, mooie natuur, toeristische stadjes, kastelen en nog veel meer. 

Er zijn verschillende fietsroutes in de buurt om uit te kiezen, wij geven je graag wat inspiratie om de parels in deze prachtige omgeving te ontdekken.

Verzekerd van een leuk dagje fietsen!

De lente begint en de terrassen gaan zelfs weer open. De hoogste tijd om weer op je (elektrische) fiets te stappen. Speciaal voor jou hebben we in samenwerking met Univé nieuwe fietsroutes in Noord-Holland gemaakt. 

Fietsroutes vanuit het puntje van Noord-Holland tot aan Zuid-Holland. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven. Bij Noord-Holland denk je misschien al snel aan de zee en het strand. Dit zul je ook zeker tegen komen op de route, maar er is meer! Laat je verrassen door de diversiteit van het landschap, adembenemende natuurgebieden en bruisende horecagelegenheden.

3 fiets gadgets ter fietspiratie!

Lang leve de tweewieler! Op jouw stalen ros heb je al heel wat kilometers afgelegd en dat mogen er nog een heleboel meer worden. Een elektrische fiets maakt het fietsen tot een waar plezier, maar wist je dat er ook een heleboel (beter betaalbare) fiets gadgets zijn die voor fietsvreugde zorgen? We hebben 3 interessante items voor jou op een rij gezet.

 

App Tip | Fietsroute QR-code scannen

Yes, de fietsroute om het aankomende weekend te gaan fietsen is gevonden op de website! Nu nog even terugvinden in de Fietsnetwerk app voor een passende routebegeleiding onderweg. Heb je de route al gevonden? Of zijn we iets te snel? Het kan heel gemakkelijk: scan de QR-code van de route. Je vindt bovenaan de routepagina een unieke code van de knooppuntenroute. Even scannen vanuit de app en voilà, je bent klaar om te fietsen!

 

Leg je mooiste herinningen vast: ontwerp je eigen reisdagboek met Travel Diaries!

Maak je eigen 'Travel Diary' om de mooiste herinneringen nooit meer te vergeten. Weet je nog? Dat prachtige uitzicht vanuit je hotel, het heerlijke gerecht van de lokale keuken of de hilarische grappen van de straatcomedian. Laat deze ervaringen niet vervagen en leg het vast in je eigen reisdagboek van Travel Diaries. Via de online editor ontwerp je eenvoudig en gratis het dagboek in je eigen stijl. Creër een vormgeving dat past bij het verhaal door kleuren, lettertypes en lay-outs te kiezen. Met een eindresultaat om trots op te zijn! 

 

Lekker fietsen! En onderweg het gemak van jouw apotheek in je broekzak!

Hoe zit het met jouw goede voornemens voor 2021? Vaak hebben deze te maken met een gezondere leefstijl. Wellicht heb je de eerste stappen al gezet, maar misschien weet je niet waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken. Wist je dat jouw eigen Service Apotheek je hiermee kan helpen? Veel mensen denken bij leefstijl direct aan gezonde voeding of meer bewegen. Maar er zijn ook andere belangrijke onderwerpen, zoals slapen, of inzicht krijgen in je benodigde vitaminen en mineralen. En daar helpt jouw Service Apotheek je graag bij.

 

Top 5 | Vijf populairste fietsroutes van 2020

Wat een jaar... 2020! We zijn massaal op de fiets gestapt met allemaal een eigen doel: een blokje om na een dag thuiswerken, een dagje uit met het gezin of zelfs een complete fietsvakantie. Dat resulteerde in een enorme stijging van het aantal verkochte (elektrische) fietsen. Niet zo gek dus dat we veel meer routes zijn gaan fietsen met zijn allen. Een aantal fietsroutes waren enorm populair onder onze fietsers. Daarom hebben we een top vijf gemaakt met de meest gefietste routes in het afgelopen jaar. Maak je keuze uit deze populaire fietsroutes voor een dag volop genieten!

 

App Tip | Upgrade naar Fietsnetwerk Premium

Recentelijk hebben wij geintroduceerd: Fietsnetwerk Premium! Speciaal om de beleving van onze fietsers nog mooier te maken. Door te upgraden naar Premium krijg je toegang tot nieuwe functies en een aantal andere voordelen. Laten we kijken welke voordelen dit zijn en hoe je zelf je Fietsnetwerk account kunt upgraden.

 

App Tip | Favoriete fietsroutes opslaan en bijhouden

Stel je voor... je bent een fietsroute tegenkomen die je dit weekend wilt gaan fietsen. Alleen ben je de naam vergeten en moet je deze dus weer terug weten te vinden. De oplossing: sla de route op onder 'favorieten'. Je kunt dan de eerder gevonden route terugvinden in het overzicht met alle favoriete fietsroutes. Ook leuk is het om deze te delen met vrienden, familie of andere fietsers die je onderweg tegenkomt. Heb je een route al eerder gefietst? Dat wordt in de Fiets app automatisch bijgehouden waardoor je deze niet per ongeluk nog een keer gaat fietsen.