Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Actueel

3 fiets gadgets ter fietspiratie!

Lang leve de tweewieler! Op jouw stalen ros heb je al heel wat kilometers afgelegd en dat mogen er nog een heleboel meer worden. Een elektrische fiets maakt het fietsen tot een waar plezier, maar wist je dat er ook een heleboel (beter betaalbare) fiets gadgets zijn die voor fietsvreugde zorgen? We hebben 3 interessante items voor jou op een rij gezet.

 

App Tip | Fietsroute QR-code scannen

Yes, de fietsroute om het aankomende weekend te gaan fietsen is gevonden op de website! Nu nog even terugvinden in de Fietsnetwerk app voor een passende routebegeleiding onderweg. Heb je de route al gevonden? Of zijn we iets te snel? Het kan heel gemakkelijk: scan de QR-code van de route. Je vindt bovenaan de routepagina een unieke code van de knooppuntenroute. Even scannen vanuit de app en voilà, je bent klaar om te fietsen!

 

Leg je mooiste herinningen vast: ontwerp je eigen reisdagboek met Travel Diaries!

Maak je eigen 'Travel Diary' om de mooiste herinneringen nooit meer te vergeten. Weet je nog? Dat prachtige uitzicht vanuit je hotel, het heerlijke gerecht van de lokale keuken of de hilarische grappen van de straatcomedian. Laat deze ervaringen niet vervagen en leg het vast in je eigen reisdagboek van Travel Diaries. Via de online editor ontwerp je eenvoudig en gratis het dagboek in je eigen stijl. Creër een vormgeving dat past bij het verhaal door kleuren, lettertypes en lay-outs te kiezen. Met een eindresultaat om trots op te zijn! 

 

Lekker fietsen! En onderweg het gemak van jouw apotheek in je broekzak!

Hoe zit het met jouw goede voornemens voor 2021? Vaak hebben deze te maken met een gezondere leefstijl. Wellicht heb je de eerste stappen al gezet, maar misschien weet je niet waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken. Wist je dat jouw eigen Service Apotheek je hiermee kan helpen? Veel mensen denken bij leefstijl direct aan gezonde voeding of meer bewegen. Maar er zijn ook andere belangrijke onderwerpen, zoals slapen, of inzicht krijgen in je benodigde vitaminen en mineralen. En daar helpt jouw Service Apotheek je graag bij.

 

Top 5 | Vijf populairste fietsroutes van 2020

Wat een jaar... 2020! We zijn massaal op de fiets gestapt met allemaal een eigen doel: een blokje om na een dag thuiswerken, een dagje uit met het gezin of zelfs een complete fietsvakantie. Dat resulteerde in een enorme stijging van het aantal verkochte (elektrische) fietsen. Niet zo gek dus dat we veel meer routes zijn gaan fietsen met zijn allen. Een aantal fietsroutes waren enorm populair onder onze fietsers. Daarom hebben we een top vijf gemaakt met de meest gefietste routes in het afgelopen jaar. Maak je keuze uit deze populaire fietsroutes voor een dag volop genieten!

 

App Tip | Upgrade naar Fietsnetwerk Premium

Recentelijk hebben wij geintroduceerd: Fietsnetwerk Premium! Speciaal om de beleving van onze fietsers nog mooier te maken. Door te upgraden naar Premium krijg je toegang tot nieuwe functies en een aantal andere voordelen. Laten we kijken welke voordelen dit zijn en hoe je zelf je Fietsnetwerk account kunt upgraden.

 

App Tip | Favoriete fietsroutes opslaan en bijhouden

Stel je voor... je bent een fietsroute tegenkomen die je dit weekend wilt gaan fietsen. Alleen ben je de naam vergeten en moet je deze dus weer terug weten te vinden. De oplossing: sla de route op onder 'favorieten'. Je kunt dan de eerder gevonden route terugvinden in het overzicht met alle favoriete fietsroutes. Ook leuk is het om deze te delen met vrienden, familie of andere fietsers die je onderweg tegenkomt. Heb je een route al eerder gefietst? Dat wordt in de Fiets app automatisch bijgehouden waardoor je deze niet per ongeluk nog een keer gaat fietsen.

 

Vitaal fietsen | Vijf korte fietsroutes voor een blokje om

Afhankelijk van je werksituatie kan je soms uren binnen verblijven. Zeker als je hoofdzakelijk naar een computerscherm staart is het goed om af en toe naar buiten te gaan om een luchtje te scheppen. Zeker nu steeds meer mensen gewend zijn om thuis te werken. Ongeveer 30 minuten bewegen per dag zou voldoende moeten zijn. Maar wij breiden dit graag nog iets uit. Daarom hebben we een top vijf fietsroutes gemaakt met een tijdsduur rond het uur. Woon je niet in de buurt van deze fietsroutes? Geen probleem, want je kunt ook zelf filteren op korte fietsroutes. Zoek in jouw omgeving en pas de filter toe van 0-25 km op de website of gebruik je eigen voorkeurslengte in de Fietsroute app. Je vindt dan vanzelf een kortere fietsroute bij jou in de buurt!

 

App Tip | Dagelijks up-to-date fietsroutes

Het zal je maar gebeuren... je mist de afslag tijdens je fietsroute omdat ze toevallig vorige week het knooppunten bordje hebben weggehaald. Gelukkig zorgen wij dat al onze fietsroutes altijd up-to-date zijn. Vanuit verschillende lokale overheidsinstanties ontvangen wij wijzigingen in het fietsnetwerk. Denk aan verplaatste, vernieuwde of verwijderde bordjes langs de knooppunten van Nederland.

 

App Tip | Bepaal je eigen rijrichting

Herken je dat? Je fietst naar het eerste knooppunt en merkt al snel dat je de wind tegen hebt. Draai je route om en zorg dat je de wind in de rug hebt. In andere woorden: bepaal zelf de rijrichting van je knooppuntenroute. Vanaf het eerste fietsknooppunt kan je kiezen naar welk volgende knooppunt je gaat fietsen. Je bepaald dan ook automatisch de rijrichting van je fietstocht.