Zomerse fietsroute 7 | Langs kasteel Sypesteyn

Zomerse fietsroute 7 | Langs kasteel Sypesteyn

Fietsroutes voor een zwoele avond

De afgelopen week is het heerlijk weer geweest. Wat let je om bij mooi weer ’s avonds nog een rondje te fietsen en te genieten van de avondzon? We namen je deze week elke avond mee op een fietsroute waarmee je van de avondzon kunt genieten. Dit is alweer de laatste van de reeks. Geen zorgen, de routes zijn niet langer dan 30 kilometer. Kort genoeg dus om op een avond te fietsen.

 

Fietsroute langs kasteel Sypesteyn

Loosdrecht was vroeger verdeeld over Oud- en Nieuw-Loosdrecht. De reden hiervoor waren de kerken. Oud-Loosdrecht had een kerk en Nieuw-Loosdrecht (toen nog Sijpe) had een kapel. De adellijke familie Sypesteyn was van mening dat de kapel in het voormalige Sijpe de slotkapel was van hun voorvaderlijk slot. Hoewel er nooit officieel bewijs voor is gevonden liet jonker Sypesteyn aan het begin van de 20e eeuw een kasteel bouwen op de plek van de oude boerderij, kasteel Sypesteyn.

Naar de fietsroute.

Trotseer de avondzon met de Fietsnetwerk App

Trotseer de avondzon met onze Fiets App. Als je aankomt bij een fietsknooppunt krijg je informatie over de volgende stap in de fietsroute. Daarnaast laat de App je direct weten wat er in de buurt van het betreffende fietsknooppunt te zien en te doen is. Als je naar een afstapmoment toe wilt fietsen kun je ook direct de route ernaartoe opvragen. Je hoeft je onderweg geen zorgen te maken over het batterij- of internetverbruik van je telefoon. Door gebruik van de nieuwste technologieën is dat tot een minimum beperkt.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via