Vitaal fietsen | Vier korte fietsroutes voor een blokje om

Vitaal fietsen vijf korte fietsroutes

Fietsroutes voor na een drukke (thuis)werkdag

Afhankelijk van je werksituatie kan je soms uren binnen verblijven. Zeker als je hoofdzakelijk naar een computerscherm staart is het goed om af en toe naar buiten te gaan om een luchtje te scheppen. Zeker nu steeds meer mensen gewend zijn om thuis te werken. Ongeveer 30 minuten bewegen per dag zou voldoende moeten zijn. Maar wij breiden dit graag nog iets uit. Daarom hebben we een top vier fietsroutes gemaakt met een tijdsduur rond het uur. Woon je niet in de buurt van deze fietsroutes? Geen probleem, want je kunt ook zelf filteren op korte fietsroutes. Zoek in jouw omgeving en pas de filter toe van 0-25 km op de website of gebruik je eigen voorkeurslengte in de Fietsroute app. Je vindt dan vanzelf een kortere fietsroute bij jou in de buurt!

 

Vitaliteit stimuleren voor bedrijven

Fietsnetwerk heeft sinds kort vitaal fietsen voor bedrijven geïntroduceerd. Een werkgever kan haar personeel Fietsnetwerk Premium aanbieden. Hiermee krijg je toegang tot alle premium functies, andere fietsvoordelen in de Fiets app en stimuleer je vitaliteit onder het personeel. Ben je werkgever of wil je als personeelslid een suggestie doorgeven aan jouw bedrijf? Bekijk of deel de vitaliteitspagina.

 

Fietsroute (ook) voor kinderen

 • Afstand: 15 kilometer
 • Fietsduur: 50 minuten
 • Elektrisch: 40 minuten

Fietsroute ook voor kinderen

Kortere routes zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Bijvoorbeeld deze fietsroute die we speciaal hebben ontwikkeld om met het hele gezin te kunnen fietsen. Mochten de 15 kilometers in een keer te veel zijn dan kan er ook prima een pauze ingelast worden. Onze aanrader: Kinderboerderij De Klink. Zo ontstaat er een een dagje uit met het gezin op een gezonde en reactieve manier.

Bekijk de fietsroute

 

Fietsroute Het beste dorp van Nederland en meer

 • Afstand: 18 kilometer
 • Fietsduur: 1 uur
 • Elektrisch: 50 minuten

Fietsroute Het beste dorp van Nederland en meer

Een fietsroute door prachtige dorpen in de provincie Noord-Holland met als kers of de taart het beste dorp van Nederland. Benieuwd welk dorp dit is? Dat vertellen we je wanneer de tijd 'rijp' is. Onderweg kom je huizen tegen met de bekende oud-Hollandse geveltjes. Vergeet dus niet een camera mee te nemen! Net als wat kleingeld.. bijvoorbeeld voor wat lekkers bij het kleinste snoepwinkeltje van Nederland.

Bekijk de fietsroute

 

Fietsroute Den Haag, een stad die ook rust biedt

 • Afstand: 22 kilometer
 • Fietsduur: 1 uur en 40 minuten
 • Elektrisch: 1 uur en 20 minuten

Fietsroute Den Haag een stad die ook rust biedt

Den Haag wordt al snel geassocieerd met een drukke stad. Het is tijd om de andere kant van deze stad te bekijken en een natuurlijk luchtje te scheppen. Fiets langs de bekende hofvijver, het Haagse Bos en het prachtige duingebied Meijendel. Afsluitend kan je ook nog genieten van een stukje zeezicht! Met een lengte van 22 kilometer is deze route al snel in te plannen in je dagindeling. 

Bekijk de fietsroute

 

Fietsroute Blokkie om bij Bennekom

 • Afstand: 22 kilometer
 • Fietsduur: 1 uur en 20 minuten
 • Elektrisch: 1 uur

Fietsroute Blokkie om bij Bennekom

Even eruit! Niets is lekkerder dan de dag starten of eindigen met wat frisse lucht. Stap op de fiets bij Bennekom en geniet van de bossen en heide om je heen. Een ideale omgeving om lekker te ontspannen en je hoofd tot rust te laten komen. Stop onderweg om bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Witte Juffer van Kasteel Grunsfoort en de oeroude akkers bij de Celtic fields.

Bekijk de fietsroute

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via