Meer Veluwe

Meer Veluwe

Uitzicht over het water, historie en natuur op de Veluwe

Deze week  besteden we aandacht aan vroeger, gewoon even lekker herinneringen ophalen. Ook op deze route kun je niet alleen even wegdromen met uitzicht over het Wolderwijd, maar bezoek je ook het museum over de oude zeezenders en een Griekse zanger die je misschien nog wel kent. Kortom, een hele afwisselende route die je natuurlijk weer zelf kunt uitbreiden met bijzondere afstapmomenten. 

Naar de fietsroute

Zien en doen onderweg

Voor deze fietsroute hebben we weer enkele afstapmomenten voor je geselecteerd die je echt bezocht moet hebben. Voeg ze toe in de route en wij wijzen je de weg ernaartoe in je routeprint of download. 

Restaurant De Dorpskamer - Ermelo

Dorpskamer

Dit is zo'n plek waar je je altijd thuisvoelt. Niet alleen vanwege het dorpse gevoel maar ook door de gastvrijheid en het heerlijk eten. 
De eigenaren zijn bekend in het dorp want dit restaurant is niet hun enige bedrijf. Ze zijn dus zeer ervaren en weten je dan ook het gevoel te geven dat je hier al jaren komt.

Bekijk dit afstapmoment

192 & Demis Roussosmuseum - Nijkerk

Museum Veronica

Haal je hart op met oude herinneringen aan de zeezender en de Griekse zanger Demis Roussos die nota bene in Nijkerk woonde. Daarnaast kun je hier een oude studio vinden waar je jezelf even DJ kunt voelen zoals de mensen op het Veronica schip in haar beginjaren. Gewoon lekker jeugdsentiment dus! 

Bekijk dit afstapmoment

Uitzicht over het Wolderwijd

 Uitzicht over het Wolderwijd

Het Wolderwijd is een van de Randmeren en grenst aan Harderwijk, Zeewolde, Nijkerk, Ermelo en Putten. Je kunt bijna in het hele Wolderwijd staan uitgezonderd de vaargeulen. Zeker de moeite waard om even aan je route toe te voegen en bij een avondzon of overdag van dit uitzichtpunt te genieten. 

Bekijk dit afstapmoment

Makkelijk voor onderweg: De Fiets App van Fietsnetwerk.nl

Met de Fiets App van Fietsnetwerk.nl gaat je fietsroute nog eenvoudiger en leuker worden. We begeleiden je namelijk op eenvoudige wijze langs de knooppunten zonder dat je steeds op je toestel of op een kaart hoeft te kijken. Een innovatieve  en eenvoudige manier van knooppuntenroutes fietsen. Bij elk fietsknooppunt krijg je informatie over de afstapmomenten in de buurt. Zo mis je niets en heb je dagje uit om nooit te vergeten.  

 

 App stores download Apple   App stores download Android

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via