Fietsroute Mooi Markelo

Fietsroute Mooi Markelo

Natuurgebieden afgewisseld met prachtige bezienswaardigheden

Wacht niet langer, maar stap op de fiets en ontdek deze zeer afwisselende omgeving. Een groot gedeelte van deze route gaat door het natuurgebied de Borkeld. Het is een zeer afwisselend gebied, met prachtige uitzichten. Daarnaast zijn er in deze omgeving ook vele grafheuvels te vinden. En wat je ook niet moet missen tijdens deze fietsroute, zijn de afstapmomenten die we aan deze route hebben toegevoegd!

Naar de fietsroute.

Stap eens af bij deze afstapmomenten

Kasteel Warmelo

Naast het prachtige kasteel vind je ook prachtige tuinen, die verdeeld over vier eeuwen de tuinarchitectuur laten zien. Dit is verdeeld over vijf tuinen: de puttuin, de Engelse tuin, de Franse tuin, het pinetum en de vogeltuin. Kortom, een mooie plek om eens af te stappen tijdens het fietsen van deze route.

Bekijk het afstapmoment.

Fietsroute Mooi Markelo

Molen Den Haller

Wat zo bijzonder is aan deze molen, is dat het één van de oudste molens van Nederland is. Sinds 1169 wordt er nog steeds regelmatig graan gemalen aan de Molenbeek door de vrijwillige molenaar. Ook is er in de molen zelf een klein winkeltje te vinden.

Bekijk het afstapmoment.

Fietsroute Mooi Markelo

Fiets deze route met de Fiets App!

Deze route is ook perfect te fietsen met onze Fiets App. Het enige wat je hoeft te doen, is de route te selecteren in de app. Vervolgens kan je de fietsroute zorgeloos fietsen, mede door de perfecte routebegeleiding. Wil je onderweg de afstapmomenten bezoeken? Wanneer je in de buurt bent van het knooppunt geeft de App informatie hierover, je kunt dan direct de route voor de heen- en terugweg opvragen. We begeleiden je er graag naartoe!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via