App Tip | Upgrade naar Fietsnetwerk Premium

Apptip#8

Upgrade naar Fietsnetwerk Premium

Recentelijk hebben wij geintroduceerd: Fietsnetwerk Premium! Speciaal om de beleving van onze fietsers nog mooier te maken. Door te upgraden naar Premium krijg je toegang tot nieuwe functies en een aantal andere voordelen. Laten we kijken welke voordelen dit zijn en hoe je zelf je Fietsnetwerk account kunt upgraden.

 

Wat zijn de Premium voordelen?

Bij gebruik van onze basic fiets app heb je toegang tot alle fietsroutes en kan je deze prima fietsen. Ben je een fanatieke fietser en voeg je graag een extra beleving toe aan je routes, dan is het wellicht interessant om je account te upgraden. Welke voordelen heeft dat?

Bekijk hoe je alle functies en andere voordelen kunt gebruiken in onze instructievideo.

 

Keuze uit verschillende abonnementsvormen

De keuze uit abonnementen zijn gesplitst in drie varianten. Je kunt gebruik maken van een maand-, jaar- en lifetime abonnement. Met Lifetime ben je je levenslang Premium gebruiker van Fietsnetwerk. In andere woorden: betaal eenmalig een bedrag en fiets altijd Premium. De betalingen voor de overige abonnementsvormen zijn terugkomend per maand of per jaar. 

Bekijk de actuele prijzen op fietsrouteapp.nl

 

Hoe upgrade ik naar Fietsnetwerk Premium?

Een gebruikersaccount upgraden is heel eenvoudig en kan je op twee manieren doen. De eerste optie is via een in-app-aankoop. Open hiervoor de app en ga naar 'schakel naar premium app versie'. Kies het gewenste abonnement en doorloop de aankoopprocedure van de App Store of Google Play Store. Je kunt ook via onze website je account upgraden of wijzigen. Log in op mijn Fietsnetwerk met je account en voltooi de betaling. Open na de bevestiging opnieuw de Fietsnetwerk App en kies ervoor om opnieuw in te loggen. Vanaf nu ben jij een Premium gebruiker van Fietsnetwerk. Veel fietsplezier!

 

   App-Store_NL    google-play_nl

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via