App Tip | Dagelijks up-to-date fietsroutes

App tip up-to-date fietsroutes

Fiets altijd een actuele fietsroute

Het zal je maar gebeuren... je mist de afslag tijdens je fietsroute omdat ze toevallig vorige week het knooppunten bordje hebben weggehaald. Gelukkig zorgen wij dat al onze fietsroutes altijd up-to-date zijn. Vanuit verschillende lokale overheidsinstanties ontvangen wij wijzigingen in het fietsnetwerk. Denk aan verplaatste, vernieuwde of verwijderde bordjes langs de knooppunten van Nederland.

 

Missende, kapotte of gewijzigde fietsknooppunten doorgeven

De knooppunten die je onderweg tegenkomt zijn in het beheer van de lokale overheid. Mocht er een bord missen of kapot zijn dan kan je dit het beste melden op meldpuntroutes.nl. Zij zullen ervoor zorgen dat de melding terecht komt bij de juiste instantie en het zo spoedig mogelijk wordt aangepast. Zo houden we samen het fietsnetwerk compleet en up-to-date.

 

Hoe kan ik Fietsnetwerk attenderen op foutieve knooppunten?

Mocht er een fietsknooppunt in een van onze fietsroutes verkeerd zijn verwerkt op onze website of in de app, dan horen wij dat graag. We proberen dit dan nog dezelfde dag aan te passen om de routes actueel te houden. Je kunt het eenvoudig doorgeven via de fiets app, contactformulier of e-mail.

 

Fietsen met de Fietsroute app

Gebruik de Fietsnetwerk app om op elke moment de wijzigingen actueel te hebben. Je kunt uiteraard ook een fietsroute downloaden vanaf de website. De kans is klein, maar het kan gebeuren dat tussen het moment van downloaden en fietsen een wijziging is doorgevoerd. Om dit te voorkomen raden wij dan ook aan om te fietsen met onze Fiets app. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen aan verbonden. Download de app gratis in de App Store en Goole Play Store en ontdek hoeveel prettiger jouw fietsbeleving wordt! 

 

   App-Store_NL    google-play_nl

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via