Altijd met een mooie herinnering naar huis met App

Altijd met een mooie herinnering naar huis met App

Gebruik de Fietsnetwerk Fiets App

Nooit meer verdwalen en altijd met een mooie herinnering naar huis. Bij Fietsnetwerk.nl willen we iedere recreatieve fietser kennis laten maken met de voordelen van fietsen met een App. Er zijn namelijk een aantal grote voordelen ten opzichte van fietsen met een fietskaart. Wij hebben een paar van de voordelen voor je op een rij gezet.

Nooit meer verdwaald

Wanneer je in de buurt van een knooppunt komt krijg je een melding. Op je mobiele telefoon kun je direct zien bij welk knooppunt je bent aangekomen en wat het volgende knooppunt is. De Fiets App geeft tevens op de kaart aan waar je bent. Als je toch van de route afwijkt kunt je altijd eenvoudig de weg naar je fietsroute terugvinden. 

De mooiste afstapmomenten

Naast informatie over de volgende stap in de route geeft de Fiets App ook informatie over de leukste afstapmomenten in de buurt van je fietsroute, zoals bijvoorbeeld een restaurant, kasteel of een museum. Wanneer je het afstapmoment interessant vindt en het graag wilt bezoeken kun je via de Fietsnetwerk App eenvoudig de route naar het afstapmoment opvragen en na je bezoek weer terug naar de fietsroute.

Zien en Doen met de Fiets App

Je kunt kiezen uit twee soorten afstapmomenten: Zien of Doen. De ‘Zien’ afstapmomenten zijn bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld een kasteel of een museum, die je kunt herkennen aan een sterrenkijker. De ‘Doen’ afstapmomenten zijn onder andere restaurants en die kun je herkennen aan een koffiekopje. Het team van Fietsnetwerk zorgt ervoor dat er altijd een mooie selectie van afstapmomenten op de route aanwezig is.

Eenvoudig in de App een fietsroute zoeken

In de App kun je zoeken op plaats, provincie, direct in de buurt of je kiezen uit zes verschillende thema’s. De thema’s die je kunt kiezen zijn landelijk, historisch, cultureel, natuurlijk, lekker en dorpen. Met de themaroutes kun je je fietsroute aanpassen op jouw interesse. Met zoeken in de buurt kunt je de dichtstbijzijnde fietsroutes op basis van je locatie vinden. Handig als je bijvoorbeeld op een camping staat in een omgeving waar je niet bekend bent.

De Kompasfunctie

Bij het inschakelen van het kompas in de Fietsnetwerk App beweegt de kaart mee met jouw fietsrichting. Het kompas kun je inschakelen als je even wilt oriënteren welke richting je op moet fietsen. Dit is handig op punten waar geen knooppuntenborden staan, bijvoorbeeld als je naar het 1e knooppunt fietst of naar een afstapmoment. Het kompas kun je ook inzetten als je van de route bent afgeweken doordat je bijvoorbeeld een bordje hebt gemist en terug naar de route wilt. Het activeren van de kompasfunctie doe je door rechtsboven in het scherm de pijl aan te klikken.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via