Fietsroute

Fietsroute

Ontdek hoe je fietsroute nooit hetzelfde is

Fietsnetwerk.nl brengt je langs de mooiste Nederlandse locaties via de fietsknooppunten. Van prachtige bospaden op de Veluwe tot de heuvellandschappen in Zuid-Limburg. Nederland heeft voor iedereen wat te bieden. En het mooiste is: alle landschappen zijn perfect te verkennen met de fiets. Het Nederlandse fietsnetwerk is heel uitgebreid en divers. De uitgestrekte knooppuntenroutes van Fietsnetwerk.nl lopen dwars door de mooiste gebieden zoals het nationaal park De Hoge Veluwe, het Geuldal en de Utrechtste Heuvelrug. Op onze website hebben we veel prachtige routes voor u samengesteld die u zelf kunt uitbreiden met de leukste afstapmomenten. Op deze manier kunt u fietsroute heel persoonlijk maken. 

Fietsroutes in Nederland

Fietsen met de Fietsapp van Fietsnetwerk.nl

Naast het afdrukken van een fietsroute hebben we ook een handige Fietsapp voor u ontwikkeld. Er zitten nogal wat voordelen aan om uw fietsroute met deze app te fietsen in plaats van met een fietskaart. U krijgt bijvoorbeeld een veel betere routebegeleiding omdat wij u bij elk knooppunt op de door u gekozen fietsroute informeren over de volgende stap in uw route. Daarnaast laten we zien wat de leukste afstapmomenten in de buurt van dit knooppunt zijn waarna u deze kunt toevoegen om ze een bezoek te brengen. U kunt dan even van de gebaande paden afwijken zonder bang te hoeven zijn om de weg kwijt te raken. Via de blokken hieronder kunt u de App direct installeren. 

 

             

Personaliseren van uw fietsroute met Fietsnetwerk.nl

Op deze website kunt u een persoonlijke fietsroute plannen doordat de routes kunnen worden aangepast aan uw eigen interesses. Na het uitzoeken van een route die u wit gaan fietsen kunt u hier afstapmomenten aan toevoegen. Dit zijn bezienswaardigheden of horeca die we voor u in kaart hebben gebracht. Deze afstapmomenten zijn interessante plekken om te bezoeken of bijvoorbeeld een koffiehuis. Klik aan waar u wilt afstappen en de route wordt automatisch aangepast. 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant.