Routeplanner voor je fietsroutes

Routeplanner fiets

Geen routeplanner, wel een persoonlijke fietsroute

Je bent op zoek naar een routeplanner voor de fiets. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want je wilt graag zelf je fietsroute samenstellen om zo de punten te bezoeken die je écht interessant vindt. Dat kan natuurlijk met één van de vele online fietsrouteplanners. Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld waarmee het voor jou mogelijk is geworden om je route nog persoonlijker te maken.

Fietsroutes in Nederland

Nooit meer de weg kwijt

Bij de start van de fietsknooppunten maakte iedereen nog gebruik van de knooppuntenboeken om een fietsroute te plannen. Echter, sinds dat er steeds meer online mogelijkheden zijn voor het plannen van fietstochten neemt het gebruik van knooppuntenboeken steeds verder af. Dat komt door het feit dat de online routeplanners altijd actueel blijven en de boeken snel kunnen verouderen. De fietskaarten of -boeken die je aanschaft in de winkels worden elk jaar vernieuwd, waardoor de informatie die erin staat snel achter loopt. Dankzij de online routeplanners kun je altijd beschikken over actuele informatie en het is ook nog eens gratis. 

Plan jouw persoonlijke route met Fietsnetwerk.nl

Wij zijn iedere dag bezig om onze fietsroutes zo mooi mogelijk te maken. Genieten van stille bossen of toch liever fietsen door een bruisend stadshart: er zit altijd wel een route tussen die je aanspreekt. Met behulp van onze fietsplanner en fiets App kun je bovendien ook de routes aanpassen naar eigen smaak. De fietsplanner en -App bieden je namelijk de mogelijkheid om leuke afstapmomenten aan je knooppuntenroute toe te voegen. Wanneer je alleen van knooppunt naar knooppunt fietst mis je soms dat mooie kasteel of een lekkere appeltaart omdat een desbetreffend afstapmoment een stukje buiten de route ligt. 

Fietsen met de Fiets App, een unieke ervaring

Naast dat je onze routes kunt printen of downloaden hebben we ook een handige fiets App ontwikkeld. Met gebruik van de App krijg je onderweg een betere routebegeleiding, hij meldt je namelijk op het juiste moment bij een knooppunt wat het volgende knooppunt is in de route. Ook laat hij je zien wat de leukste afstapmomenten in de buurt van een knooppunt zijn, waarna je deze kunt toevoegen aan je fietsroute om een bezoek te brengen. Je kunt hierdoor eenvoudig van de gebaande paden afwijken zonder bang te hoeven zijn dat je verdwaald.

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant