FELIDA Big Cat Centre
FELIDA Big Cat Centre

FELIDA Big Cat Centre - Nijeberkoop

N 52.9600028 / E 6.1716568

Stichting VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie en zet zich al sinds 1988 in voor dieren in nood wereldwijd. VIER VOETERS heeft verschillende eigen opvangcentra voor dieren, waaronder FELIDA voor grote katachtigen. VIER VOETERS nam eind 2013 het opvangcentrum in Nijeberkoop, destijds genaamd Pantera, over en heeft veel kunnen betekenen op het gebied van dierenwelzijn.

Wilde dieren horen niet in gevangenschap, maar de grote katachtigen in FELIDA zijn gered uit slechte omstandigheden (te denken valt aan circussen, privébezit en erbarmelijke dierentuinen) en kunnen nooit terug naar het wild. FELIDA biedt een thuis aan grote katachtigen, zoals leeuwen, tijgers en luipaarden. FELIDA zorgt voor een oplossing waar deze dieren een zo natuurlijk mogelijk leven kunnen leiden. Dat betekent dat ze hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen, geen honger of dorst lijden en vrij zijn van pijn, angst, stress en ander ongerief. Dierenwelzijn heeft in FELIDA de hoogste prioriteit.

FELIDA Big Cat Centre

FELIDA Big Cat Centre
Grindweg 22
8422 DN Nijeberkoop

Contactgegevens
T: 0516-451648
E: felida@vier-voeters.nl

FELIDA Big Cat Centre is niet standaard geopend voor bezoekers. Bekijk de website voor nieuws omtrent exclusieve bezoekersdagen.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.