Zomerse fietsroute 5 | Langs Lathum

Zomerse fietsroute 5 | Langs Lathum

Fietsroutes voor een zwoele avond

De afgelopen week is het heerlijk weer geweest. Wat let je om bij mooi weer ’s avonds nog een rondje te fietsen en te genieten van de avondzon? We namen je deze week elke avond mee op een fietsroute waarmee je van de avondzon kunt genieten. Geen zorgen, de routes zijn niet langer dan 30 kilometer. Kort genoeg dus om op een avond te fietsen.

 

Fietsroute langs Lathum

Het dorpje Lathum mag dan niet groot zijn, in de 12e eeuw was er al wel een Heer van Lathum. Vanaf de 15e eeuw woonden de heren in het Huis te Lathum. Helaas werd het Huis in de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd. De ‘Onze Lieve Vrouwekerk’ in Lathum speelt een rol in het boek ‘Knielen op een bed violen’ van Jan Siebelink. In het boek wordt het de blauwe klokkentoren genoemd.

Naar de fietsroute.

Zorgeloos genieten van de omgeving

Als je de Fietsnetwerk App gebruikt kun je zorgeloos genieten van de omgeving. Bij de fietsknooppunten krijg je meldingen over de volgende stap in je fietsroute. Je hoeft dan alleen nog maar de juiste knooppuntenbordjes te volgen. Daarnaast laat de App het je direct weten wat er in de buurt van een fietsknooppunt te zien of te doen is en krijg je de route ernaartoe. Voor wat betreft batterij- en internetverbruik hoef je je ook geen zorgen te maken: door gebruik van de nieuwste technologieën is dit tot een minimum beperkt.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via