Zomerse fietsroute 1 | Door de gemeente Ouddorp

Avondroute 1 | Fietsroute door de gemeente Ouddorp

Fietsroutes voor een zwoele avond

Hoewel het officieel nog geen zomer is, zijn de temperaturen er zeker naar. Code Geel is voorbij en de komende week worden heerlijke temperaturen verwacht. Dus wat let je om ’s avonds nog een rondje te fietsen en te genieten van de avondzon? We nemen je deze week elke avond mee op een fietsroute waarmee je van de avondzon kunt genieten. Geen zorgen, geen van de fietsroutes is langer dan 30 kilometer en dus makkelijk te fietsen in een avond.

 

Fietsroute door de gemeente Ouddorp

Onze eerste avondzonroute brengt je deels langs de kust van het Zuid-Hollandse schiereiland Goeree-Overflakkee. Zo’n tien jaar geleden werd Ouddorp verkozen tot beste badplaats van Nederland. Hoe oud het dorp precies is weet niemand. De meeste toeristen kan dit waarschijnlijk ook maar weinig schelen, die komen voor het strand. Vooral surfers weten het water van Ouddorp te vinden, maar ook om te fietsen is dit een prachtige omgeving.

Naar de fietsroute.

Beleef de avondzon met de Fietsnetwerk App

Gebruik de Fietsnetwerk App. Zo hoef je tijdens het fietsen nergens anders op te letten dan op de omgeving (en de fietsknooppuntenbordjes natuurlijk). Je krijgt bij elk fietsknooppuntenbord een melding van de App met de volgende stap in je fietsroute. Daarnaast kom je direct te weten wat er in de buurt van het betreffende fietsknooppunt te zien en te doen is. Tijdens het fietsen kun je je mobiel op stand-by zetten, vandaar dat je zorgeloos kunt genieten van de omgeving. Over het gebruik van batterij en internet hoef je je geen zorgen te maken. Door gebruik van de nieuwste technologieën is dat tot een minimum beperkt.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant