Verzekerd van een leuk dagje fietsen!

Knooppuntenroutes in de Fiets App

Nieuwste fietsroutes

De lente begint en de terrassen gaan zelfs weer open. De hoogste tijd om weer op je (elektrische) fiets te stappen. Speciaal voor jou hebben we in samenwerking met Univé nieuwe fietsroutes in Noord-Holland gemaakt. 

Fietsroutes vanuit het puntje van Noord-Holland tot aan Zuid-Holland. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven. Bij Noord-Holland denk je misschien al snel aan de zee en het strand. Dit zul je ook zeker tegen komen op de route, maar er is meer! Laat je verrassen door de diversiteit van het landschap, adembenemende natuurgebieden en bruisende horecagelegenheden.

Spring zorgeloos op je fiets

Ga op avontuur en geniet met de zon op je bol. Ga jij het liefst helemaal zorgeloos onderweg? Verzeker dan niet alleen je leuke dag, maar ook je fiets. Niet met je reparatiesetje ondersteboven op het schelpenpaadje of dat dikke kettingslot ombinden voor alleen dat kopje koffie. Of je nou een elektrische- stads- of racefiets of mountainbike hebt, compleet verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Loopt het nou echt de spuigaten uit en trapt je fiets niet meer verder; haalt Univé je op en brengt je naar huis. 

Het enige waar jij je dan nog druk over hoeft te maken is welke van de vier routes je gaat fietsen. Daar pluk je pas écht de vruchten van.

Spreken alle routes je aan en kan je niet kiezen, of wil je extra lang genieten? Maak dan van de verschillende fietsroutes, jouw fietsvakantie. Verdeel onderstaande routes over verschillende dagen en boek alvast een overnachting voor onderweg. Begin bijvoorbeeld in Den Helder en fiets zo naar beneden naar Nieuwkoop. 

1. Fietsroute verzekerd van voldoende water

FietsrouteverzekertvanvoldoendeWater

Even heen en weer naar Texel of genieten van het weidse uitzicht over het water? Deze route start in Den-Helder, in het puntje van Nederland en leidt je langs het water, de duinen en zelfs langs de bloembollenvelden als je dat wil.

Bekijk de fietsroute

2. Fietsroute op (familie) bezoek bij de Zwagers

FietsrouteopfamiliebezoekbijdeZwagers

Als je meer van zoet water houdt, past deze route misschien beter bij je. Langs het Ijsselmeer en door het langste dorp van Nederland. Als jouw familie niet in deze regio woont, kun je op bezoek bij Restaurant Zwagers.

Bekijk de fietsroute

3. Fietsroute met Zand, Sand en Strand

FietsroutemetZandSandenStrand

Waai uit langs het strand samen met je gezin of lekker met z’n tweeën. De zoute wind maakt dorstig en laat er nou net een horecagelegenheid zijn onderweg die dit probleem heel goed kan oplossen. 

Bekijk de fietsroute

4. Fietsroute Nieuwkoopse Plassen

FietsrouteNieuwkoopsePlassen

Voor liefhebbers van vogels en andere dieren is deze fietsroute aan te raden. Ervaar de diversiteit van de Nederlandse natuur van laagveen en rivierlandschap. Neem je verrekijker mee en spot alle verschillende dieren. 

Bekijk de fietsroute

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant