Updates van de Fietsnetwerk App

Updates van de Fietsnetwerk App

Nieuwe updates komen in de loop van volgende week

In de loop van volgende week verschijnt er een nieuwe update van onze Fietsroute App. Wat er verandert en de voordelen van de veranderingen laten we je alvast zien in dit nieuwsbericht.

Een nieuw, duimvriendelijk menu

Het nieuwe menu (zie ook de afbeelding) is vanaf de nieuwe update ‘duimvriendelijk’.  De positie van het nieuwe menu zorgt ervoor dat het makkelijker te bereiken is met je duim. Hierdoor is het eenvoudiger navigeren door de verschillende opties. Ook zijn de iconen aangepast om de verschillende opties herkenbaarder te maken. Hierdoor kun je eenvoudig de weg vinden binnen de Fietsnetwerk App en heb je meer mogelijkheden.

Actuele openingstijden

Tijdens het fietsen kun je direct zien of een afstapmoment geopend is of niet. Zo kom je nooit voor een dichte deur te staan.

Verbeterde detectie

Hierdoor krijg je nog exacter de juiste informatie op het juiste moment. Ook wordt je positie hierdoor beter aangegeven op het kaartje in de App. Je raakt nooit meer de weg kwijt en hebt maximaal comfort onderweg doordat je altijd op het juiste moment relevant informatie ontvangt.

Afstand naar een afstapmoment

Naast routeinformatie kreeg je al informatie over wat er te zien en te doen is in de buurt en kun je hiernaartoe fietsen.  De afstand naar de verschillende afstapmomenten staat er vanaf de nieuwe update ook bij. Hierdoor weet je precies hoe ver je van dat leuke restaurant of prachtige kasteel verwijderd bent.

De App updaten

Zoals eerder gezegd verschijnt de update in de loop van volgende week. De App kun je handmatig updaten door naar de App- of Playstore te gaan, Fietsnetwerk in te typen en op ‘updaten’ te klikken. Maar je kunt ook automatische updates inschakelen zodat je zeker weet dat je de laatste versie van de App op je telefoon hebt staan. Automatische updates inschakelen doe je als volgt:

iOS (iPhone)

  • Open instellingen
  • Ga naar ‘iTunes en App store’
  • Schakel de optie ‘Updates’ in

TIP: Schakel eventueel de optie ‘gebruik mobiele data’ uit, dat zorgt ervoor dat apps alleen geüpdatet worden bij een Wi-Fi verbinding. Dit scheelt in het internetverbruik van je telefoon.

Android (Samsung, HTC, Huawei etc.)

  • Open de Play Store app
  • Klik op het menu (de drie horizontale streepjes)
  • Druk op ‘apps automatisch updaten’

TIP: Klik ook op de optie  ‘Apps alleen via wifi automatisch updaten’, hierdoor worden apps alleen geüpdatet bij een Wi-Fi verbinding. Dit scheelt in het internetverbruik van je telefoon.

 

De Fietsnetwerk App nog niet gedownload? Download 'm nu!

App stores download Android   App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant