Tropische fietsroutes in het buitenland

Tropische routes in het buitenland

Nog geen vakantieplannen?

Mooi, dan hebben we voor jou vijf verschillende bestemmingen om te bekijken. Om het nog interessanter te maken hebben we gelijk vijf fietsroutes toegevoegd die je tijdens je vakantie eventueel kunt fietsen. De routes hebben we gesorteerd op lengte, de kortste route is zo'n 12 kilometer lang en de langste, voor de echte die-hards, heeft een lengte van 135 kilometer.

Vijf tropische fietsroutes

De vijf routes zijn verspreid over drie verschillende landen. Mocht je zelf nog suggesties voor een land, regio of stad hebben dan kun je deze altijd mailen, of reageer onder ons Facebook bericht, je ontvangt dan een fietsroute die door of langs de door jou gekozen locatie komt. Blijf je toch liever in eigen land? Dan kun je altijd nog kijken naar deze fietsroutes.

Door de bossen bij Split

Het bos van Split

Lengte: 12 km

Split ligt prachtig aan de Adriatische Zee met azuurblauw water. De fietsroute is een klein rondje van zo'n 12 kilometer door een bosachtige omgeving.

Download als GPX.

©Bikemap.net

Een rondje op Sardini?

Het water van Sardini?

Lengte: 31 km

Dit rondje brengt je een stuk langs de kust van Sardinië. De route vindt je in het noordoosten van het eiland en loopt door het plaatsje Orosei, over de rivier Fiume Cedrino en om de Monte Tuttavista.

Download als GPX.

© Bikemap.net

Van M?laga naar Marbella

Van Malaga naar Marbella

Lengte: 59 km

Een rit van 59 kilometer met constant uitzicht over de Alboránzee (de zee tussen Spanje en Noord-Afrika). Vanaf Marbella ga je via Fuengirola en Benalmádena naar Malaga, volledig langs de kust dus.

Download als GPX.

© Bikemap.net

Naar San-Sebasti?n

De kust van Baskenland

Lengte: 72 km

In Baskenland, het noorden van Spanje, ligt San-Sebastián. Een prachtige kustplaats met zo’n 186.000 inwoners. De route start in Lekeito, ook deze route voert je langs de kust maar heeft een iets bergachtiger karakter dan de bovenstaande route in het zuiden van het land.

Download als GPX.

© Bikemap.net

Op het noorden van Mallorca

De kustlijn van Mallorca

Lengte: 135 km

De langste route van deze lijst gaat over het noorden van het eiland Mallorca. Hij leidt je langs bijna de volledige noordoostelijke kust voordat de route landinwaarts verder gaat. Onderweg kun je genieten van allerlei soorten landschappen, zo kom je dus langs de kust, maar ook door de bergen en prachtige dorpjes.

Download als GPX.

© Openstreetmap

Ik blijf liever in Nederland

Gelukkig voor de thuisblijvers hebben wij overal in Nederland fietsroutes gemaakt aan de hand van de knooppunten. Al deze routes zijn te fietsen met onze fietsroute App. Je krijgt onderweg een perfecte routebegeleiding in combinatie met informatie over de leukste afstapmomenten langs je fietsroute. Bij elk fietsknooppunt krijg je een melding, in die melding zie je wat het volgende knooppunt op de route is en wat er in de buurt te zien en te doen is. Onderweg kun je gewoon fietsen via de knooppunten en genieten van de omgeving.

 

Meer informatie over de Fietsnetwerk App

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via