Top 5 meest grenzeloze fietsroutes

vijf grenzeloze fietsroutes

Onze top vijf meest grenzeloze fietsroutes

Ben jij een fietser die graag de grens op zoekt? Dan is dit het perfecte lijstje voor jou. Wij hebben vijf schitterende fietsroutes verzameld die jou langs de grenzen van ons land leiden. In sommige gevallen fiets je er dan zelfs op of over! Wij hopen dat je een aardig woordje over de grens spreekt, wie weet zul je het nog nodig hebben tijdens één van deze fietstochten. Viel Spaß!

De vernieuwde Fietsnetwerk App | Zorgeloos en grenzeloos fietsen

Fietsers uit binnen- en buitenland fietsen dagelijks de mooiste fietsroutes met de gebruiksvriendelijke app van Fietsnetwerk. Met onder andere de feedback van deze gebruikers is de app compleet vernieuwd. Ontdek nu zelf de nieuwe Fietsnetwerk App waarmee je de meest schitterende fietsroutes kunt beleven. Laat je verrassen door de interessante afstapmomenten die je onderweg tegenkomt. Wil je een nog mooiere beleving tijdens het fietsen? Upgrade naar Fietsnetwerk Premium en maak gebruik van alle extra functies en andere voordelen.

1. Vlak voor, op en over de grens (54.6 km)

Vlak_voor_op_en_over_de_grens

Een grensoverschrijdende fietsroute voor iedereen die benieuwd is naar de prachtige natuur in dit gebied. Tijdens deze fietstocht fiets je nog nét in Nederland, maar ook op en over de grens bij Duitsland. Zeker de moeite waard! 

Bekijk hier de fietsroute

 

2. Krakend langs de Belgische grens (51.6 km)

Krakend_langs_de_Belgische_Grens

Vlak langs de Belgische Grens begint het te kraken. Zit het nou in de fiets? Nee, het geluid lijkt vanuit België te komen. Net iets over de grens zit het klooster De Achelse Kluis.

Bekijk hier de fietsroute 

 

3. Over de grens gaan in de Achterhoek (76.7 km)

Netoverdegrens

Net over de grens, of toch niet? Ontdek het zelf tijdens dit landelijke avontuur in de Achterhoek.

Bekijk hier de fietsroute

 

4. Fietsroute door een heel klein stukje Duitsland (50.4 km)

FietsroutedooreenheelkleinstukjeDuitsland

Bij deze fietsroute door het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek fiets je een heel klein stukje op en over de Duitse grens. Een tweelandenroute, dus.

Bekijk hier de fietsroute

 

5. Fietsroute langs de Duitse grens (62.6 km)

FietsroutelangsdeDuitseGrens

Dinxperlo en Suderwick vormen samen een tweelingdorp dwars door de Duits-Nederlandse grens heen. Maar spreken ze in het tweelingdorp nou Duits of Nederlands? 

Bekijk hier de fietsroute

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via