Rondje Doetinchem

Fietsroute Rondje Doetinchem hoofd

Af(wisselen) in Doetinchem

Deze route is getest door ons testpanel en zij kwamen wel heel erg enthousiast terug! Voor ons aanleiding dus om het Rondje Doetinchem fietsroute van de week te maken. Niet alleen is het een hele mooie lengte om te fietsen, ook de omgeving en de afstapmomenten maken dit tot één van de favoriete routes van het het Fietsnetwerk team. En dat willen we jouw natuurlijk ook laten beleven! 

Naar de fietsroute Doetinchem

Zien en doen

De Achterhoek kenmerkt zich naast de rust en de ruimte ook door de Kastelen en Havezaten die je hier kunt vinden.  Hiervan hebben we er enkele opgenomen die je in de omgeving van Doetinchem kunt vinden. Daarnaast hebben we hieronder nog wat tips voor je op een rij gezet die je niet wilt missen, Als je de weg niet kwijt wilt raken en alle afstapmomenten bij de hand wilt hebben adviseren we je om onze Fietsroute App eens te proberen. 

Afstapmoment Restaurant Slangenburg

Afstapmoment Kasteel Slangenburg

Het klinkt een beetje onheilspellend misschien maar in dit 17e eeuwse kasteel kun je rustig slapen want het heeft dienst gedaan als Gasthuis van de nabij gelegen adbij. Durf je het aan om hier een nachtje door te brengen? 

Bekijk dit afstapmoment

Afstapmoment Hotel Restaurant De Gouden Karper

Afstapmoment De Gouden Karper Hummelo

Het lijkt wel een huiskamer als je hier door de oude deur naar het café binnenkomt. Hier ervaar je wat gastvrijheid is volgens de Achterhoekers want de warmte komt je direct tegemoet. Recht voor fietsknooppunt nummer 60 kunnen wij je dit punt zeker aanbevelen als stop tijdens je fietsroute. 

Bekijk dit afstapmoment

Afstapmoment Museum Tukar Menukar

Afstapmoment Tukar Menukar

Als je interesse hebt in Nederland-Indië en oude betaalmiddelen dan kun je hier wel het een en ander vinden. Dit museum is namelijk in beide gespecialiseerd. Het is wel alleen op afspraak te bezichtigen dus even bellen van tevoren als je langs wilt komen. 

Bekijk dit afstapmoment

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via