Ontdek Nederland door de ogen van de architect

Ontdek Nederland door de ogen van de architect

Twee prachtige architectuurroutes

Amsterdam en Rotterdam: de twee grootste steden van Nederland. In deze eeuwenoude steden wonen niet alleen veel mensen, er zijn ook veel bijzondere gebouwen te vinden. Met deze fietsroutes ontdek je bijzondere architectuur in deze plaatsen,

Fietsroute architectuur in Amsterdam

Een fietsroute in de hoofdstad van ons land staat garant voor beleving en plezier. Op elke straathoek is wel de hand van een architect te zien. Ontdek het Centraal Station, het NEMO-gebouw, het Scheepvaartmuseum, Museum Het Schip en niet te vergeten: de Eye bij de rivier het IJ. Hierna nog niet uitgekeken? In Zaandam is het Inntel Hotel te vinden. Als je dit hotel ziet, denk je dat er zo'n zeventig Zaanse huisjes op elkaar zijn gestapeld.

Ontdek Nederland door de ogen van de architect

Naar de fietsroute.

Fietsroute architectuur in Rotterdam

Voor de mensen die moderne gebouwen heel erg kunnen waarderen, is dit de perfecte route. De skyline van Rotterdam is de afgelopen decennia behoorlijk veranderd. Deze fietsroute brengt je langs een aantal van de mooiste hoogtepunten. Van de Markthal tot aan De Rotterdam, in deze wereldstad valt genoeg te zien!

Ontdek Nederland door de ogen van de architect

Naar de fietsroute.

De Fietsnetwerk App

Ook een uniek stukje architectuur is onze Fietsroute App! Je kunt namelijk niet meer verdwalen en alle unieke stukjes architectuur onderweg krijg je gewoon op je scherm als je er bent.  Het batterij en dataverbruik is tot een minimum beperkt dankzij het gebruik van de laatste innovatieve technieken.

Naar de Fietsnetwerk App

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via