Ontdek de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei

Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei volledig te ontdekken op de fiets

Persbericht: Nog beter terecht op de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei

Sinds kort kan de recreatieve fietser op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei nog beter terecht dankzij een samenwerking tussen Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei en Fietsroute provider Fietsnetwerk.nl. De invulling van de samenwerking bestaat uit de 12 fietsroutes die door Fietsnetwerk.nl gemaakt zijn waardoor de gehele regio nu per fiets te ontdekken is. Door het maken van deze 12 fietsroutes is het de bedoeling dat de recreatieve fietser nog meer van de regio kan beleven en ontdekken.

 

Verhaallijn door middel van afstapmomenten

Het Harderwijker bedrijf Fietsnetwerk.nl heeft een aantal nieuwe, digitale fietsroutes gepubliceerd. Aan de fietsroutes zijn vanuit het Regionaal Bureau voor Toerisme afstapmomenten toegevoegd. “Door specifieke afstapmomenten toe te voegen heeft elke fietsroute zijn eigen verhaallijn gekregen”. Aldus  Wouter Terpstra, eigenaar van Fietsnetwerk.nl.

Twaalf ‘Heuvelrug en Vallei’ fietsroutes

Elk van de fietsroutes loopt over de Utrechtse Heuvelrug of door de Gelderse Vallei. Alle 12 fietsroutes zijn te vinden op de pagina van RBT Heuvelrug en Vallei. Daarnaast kan de recreatieve fietser de gratis fiets app van Fietsnetwerk.nl downloaden om de fietsroutes te vinden. Drie van de 12 routes vind je in de onderstaande blokken.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant