Nog sneller en gemakkelijker een gratis fietsroute

Website nog gebruiksvriendelijker

Fietsnetwerk.nl nu nog sneller en eenvoudiger

De afgelopen tijd hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat je nu nog sneller en eenvoudiger je gratis persoonlijke fietsroutes kunt samenstellen op Fietsnetwerk.nl.  We informeren je graag over de laatste updates en hoe jij hiervan kunt profiteren.

 

Afstapmomenten toevoegen

Tijdens het maken van je persoonlijke fietsroute is het eenvoudiger geworden om leuke afstapmomenten toe te voegen. We hebben namelijk een nieuwe opzet van zowel de knoppen als de informatie geïntroduceerd. Samen met flinke snelheidsverbeteringen voeg je nu eenvoudiger en sneller je afstapmomenten toe aan een fietsroute. Je kunt natuurlijk nog steeds uitgebreide informatie over een aftstapmoment opvragen door op het blok van een afstapmoment te klikken.

Nieuw ontwerp fietsroutekaart

In de derde stap kun je nog steeds kiezen tussen diverse formaten en of je de route wilt printen, -downloaden of per mail wilt ontvangen. Het formaat fietsroutekaart (de eerste keuzemogelijkheid) hebben we sterk verbeterd en hier ook de knooppuntnummers en afstapmomenten duidelijker aan toegevoegd. Bovendien zie je de afstand tussen knooppunten. Bij alle formaten hebben we duidelijker gemaakt waar in de route zich de door jou toegevoegde afstapmomenten bevinden.

De Fietsnetwerk App downloaden

We hebben in de laatste stap van je route de mogelijkheid toegevoegd om direct de gratis Fietsnetwerk App te downloaden. Op pad gaan met een fietsroute App heeft veel voordelen waar je in het nieuwsbericht over de voordelen van een fietsroute app ten opzichte van de fietskaart meer informatie over kunt vinden.

 

Start met plannen

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant