Genieten: Drie van de nieuwste fietsroutes

Genieten: Drie van de nieuwste fietsroutes

Drie keer genieten

Geniet van het weekend met één van onze drie nieuwste fietsroutes. De fietsroutes brengen je door de provincies Overijssel, Friesland en Brabant. Liggen de fietsroutes niet in de buurt? Zoek dan een alternatieve fietsroute of kijk even onderaan dit nieuwsbericht.

Fietsroute Rondje om Enschede Heen

Fietsroute rondje om Enschede heen

Enschede is nooit ver verwijderd van deze fietsroute, maar je kan zelf kiezen of je er ook naar toe wilt. De route leidt je voornamelijk door het prachtige Overijsselse landschap. Echter, in Enschede is ook voldoende te zien en te doen, zo kun je de toren van Drienerlo bekijken, een middeleeuws zwaard kopen of natuurlijk koffie drinken.

Naar de fietsroute.

Fietsroute Bijna alles van Friesland

Fietsroute Bijna alles in Friesland

In Friesland vind je een variatie aan natuurschoon: de meren, gezellige dorpjes, bos, de Waddenzee en ga zo maar door. In deze fietsroute kom je bijna alles wat de provincie biedt tegen. Alleen de Waddenzee niet, die was toch echt iets te ver weg…

Naar de fietsroute.

Fietsroute over de Brabantse Wal

Fietsroute over de Brabantse Wal

Dit gebied is ontstaan door de Oer-Schelde. De rivier zorgde ervoor dat er een abrupte overgang kwam tussen de hoge zandgronden en de lager gelegen zeekleigronden. De steilrand bereikt hoogten van ongeveer 20 meter boven het NAP. Op de zandgronden kom je veel bos en hei tegen.

Naar de fietsroute.

De nieuwste routes in de App

Voor het fietsen van je fietsroutes kun je twee dingen doen: of je haalt ze van de Fietsnetwerk website, of je download heel eenvoudig de Fietsnetwerk App en hebt gelijk de beste routebegeleiding onderweg. Bij elk fietsknooppunt krijg je een melding met de volgende stap op de route, ook weet je gelijk wat er in de buurt van het fietsknooppunt te zien of te doen is.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via