Fietsroutes fietsen met E-bike 2.0

Fietsroutes fietsen met E-bike 2.0

Fiets verbonden met iPhone app

Het vaderlandse fietsmerk VanMoof heeft een innovatieve e-bike  ontwikkeld die in het geval van diefstal snel terug te vinden is dankzij de ingebouwde tracker en een iPhone app: de Electrified S.

 

 

Fietsroutes trotseren met een prijskaartje...

Dit stukje innovatie is verkrijgbaar in de tinten zilver, zwart en wit en zit bomvol technologie. De VanMoof Electrified S, zoals de volledige naam van de fiets luidt, beschikt over een digitaal slot dat te openen is met een vingerafdrukscanner. Saillant detail: de accu en motor van de fiets zitten in het frame verstopt, wat ons betreft een knap staaltje ontwerpen.

Mocht je besluiten om in de toekomst onze fietsroutes te trotseren op de Electrified S dan hangt daar wel een flink prijskaartje aan. Wanneer het model in de winkel staat betaal je namelijk rond de 3.000 euro. De early bird-editie ter waarde van 2.000 euro was in no-time uitverkocht.

Met maximaal 25 km/u over het fietspad

De ingebouwde motor van de fiets is onopvallend verwerkt in het voorwiel en zorgt ervoor dat je met een snelheid van maximaal 25 km/u over het fietspad kunt rijden. De batterij moet ongeveer na het fietsen van twee tot vier fietsroutes (120 kilometer) weer opgeladen worden. Het opladen kan via een kabelaansluiting in het frame. Op het frame zit ook de vingerafdrukscanner met een schermpje.

Bekijk hier het filmpje over de innovatieve fiets

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant