Fietsroute van José rond Arcen

Header fietsroute van Jose rond Arcen

José ging op stap in Noord-Limburg en laat jouw zien hoe prachtig deze streek is

José Maas uit Harderwijk was het afgelopen weekend in Arcen met haar zussen, broer en haar man, enthousiaste Pieterpadwandelaars. José houdt niet zo van wandelen, dus zij zorgt voor vervoer naar de start- en aankomstplek en de catering. Zodra de wandelaars op weg zijn gaat José lekker fietsen. Omdat het Pieterpad zich uitstrekt van Pieterburen in Groningen naar de Pietersberg in Maastricht heeft ze zo al verschillende plekjes in Nederland ontdekt. Eerlijk gezegd had ze niet zulke hoge verwachtingen van Noord-Limburg, maar daar is ze dit weekend helemaal van teruggekomen: ‘Wat een prachtige natuur heb je daar!’

Wil je zelf ook de schoonheid van Noord-Limburg ontdekken? 

Naar de fietsroute

Zien en doen

Naast de prachtige afstappers die José ons tipte hebben we zelf ook nog een en ander bewaard na ons laatste uitstapje in deze regio. We hebben alle prachtige afstapmomenten voor je verzameld bij de route en je kunt ze op de website naar keuze toevoegen in de route van José. De route ernaartoe is dan direct in de fietsroute opgenomen. Zo kun je onderweg even lekker van de fietsknooppunten afwijken of wat te gaan eten of drinken, of om bijvoorbeeld een museum te bezoeken.  Hieronder hebben we alvast een paar aanraders voor je. 

 

Afstapmoment Dominicanenkerk

Dominicanenkerk

Deze voormalige dominicanenkerk is al heel lang niet meer in gebruik door de dominicanen. Intussen is het in een prachtig historisch steegje gevestigde klooster beschikbaar voor feesten en partijen en voor een via de lokale VVV te boeken rondleiding. 

Bekijk dit afstapmoment

Afstapmoment Museum Bommel van Dam

Bommel en van Dam

Hij gaat dicht en toch raden we hem aan. Dat komt omdat er in de de hele stad van alles te zien en te doen tijdens de sluiting en het daardoor de moeite waard is tom dit museum te vernoemen.  Alle activiteiten tijdens de sluiting zijn op de website te vinden. 

Bekijk dit afstapmoment

Afstapmoment Hertog Jan Brouwerij

Hertog Jan brouwerij

Door velen bestempeld als het lekkerste biertje en daarom een absolute aanrader om de brouwerij eens te bezoeken. Hier kun je meekijken in de geschiedenis en huidige manier van werken van dit bijzonder biermerk. Natuurlijk raden wij fietsen niet meer aan na dit bezoek .... 

Bekijk dit afstapmoment

De route van José met de Fietsnetwerk App

Ook Noord-Limburg ontdek je met onze gebruiksvriendelijke Fiets App. Onderweg informeert hij je over de afstapmomenten in de buurt en dankzij de routebegeleiding raak je nooit meer de weg kwijt. De fietsroute app van Fietsnetwerk.nl is gratis te downloaden voor IOS en Android toestellen. 

 

Icoon App Store Apple  App stores download Android

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via