Fietsnetwerk.nl aanwezig op 50PlusBeurs!

Fietsnetwerk.nl aanwezig op 50PlusBeurs!

Het grootste evenement ter wereld voor actieve 50-plussers

Het Harderwijkse bedrijf Fietsnetwerk.nl is 1 van de ongeveer 600 exposanten op de 24e editie van de 50PlusBeurs. De beurs, die dit jaar gehouden wordt van 20 tot en met 24 september in De Jaarbeurs Utrecht, trok het afgelopen jaar 96.881 bezoekers in vijf dagen. De 50PlusBeurs is het grootste evenement ter wereld voor actieve 50plussers. Volgens informatie van de 50PlusBeurs wordt het evenement door bezoekers gemiddeld met een 7,9 beoordeeld. De medewerkers van Fietsnetwerk.nl staan tijdens de beurs in Hal 7 bij stand D008 op het Holland Paviljoen.

Uw persoonlijke fietsroute met Fietsnetwerk.nl!

Fietsnetwerk.nl is een bedrijf wat voorziet in ‘Persoonlijke Fietsroutes’. “Dat houdt in dat fietsers bij ons unieke bezienswaardigheden en afstapmomenten aan hun fietsroute kunnen toevoegen die niet direct aan de route liggen. Doordat ieder persoon andere afstapmomenten toevoegt heeft iedereen dus zijn eigen, persoonlijke fietsroute”, zegt Wouter Terpstra, directeur van Fietsnetwerk.nl. Voor het bedrijf is dit niet de eerste keer dat het aanwezig is bij de 50PlusBeurs. In de twee voorgaande edities waren zij er ook al bij.

App hulp voor Fietsnetwerk App

Tijdens de beurs introduceert Fietsnetwerk.nl een zogenaamde ‘App hulp’. Voor gebruikers van de Fietsnetwerk App en voor geïnteresseerden is dit de plek waar zij kunnen komen met vragen over het gebruik of installatie van de App. Bij gebruik van de Fietsnetwerk App krijgen fietsers een routebegeleiding voor de fietsroute. Door middel van een notificatie wordt er informatie gegeven over afstapmomenten zoals bezienswaardigheden in de buurt van het knooppunt waar men langs fietst. Ook ontvangen fietsers de route naar het afstapmoment.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant