Fietsnetwerk Feiten deel 1: Fietsnetwerk Website

Fietsnetwerk Feiten deel 1: Fietsnetwerk Website

Fietsnetwerk Feiten

In de rubriek ‘Fietsnetwerk Feiten’ behandelen we elke editie een willekeurig aantal feiten over onder andere de Fietsnetwerk website en de Fietsnetwerk App. In deze eerste editie komt de website aan bod. Wij hebben voor u 8 willekeurige feiten samengesteld over de Fietsnetwerk website!

Feiten over de Fietsnetwerk website:

Er is een hoop te vertellen over onze website. Wist u bijvoorbeeld dat:

De man op de hoofdpagina onze routemanager is?

Deze 'man met de pet' heet Ron Cornet en maakt de persoonlijke fietsroutes waar u eindeloos plezier van heeft!

De website u kan helpen met het vinden van een leuke fietsroute?

Door op de knop ‘Help mij een leuke route te vinden’ te drukken helpt de website u om een leuke fietsroute te vinden mocht u er niet uitkomen.

U via de hoofdpagina onze App kunt downloaden?

Wanneer u op de cirkel rechts klikt komt u terecht op de ‘Fietsnetwerk App’ pagina. Als u vervolgens op één van de knoppen onder de inleiding klikt kunt u de App zo downloaden. Let wel op: wanneer u over een Android smartphone beschikt klikt u op ‘Android app on Google Play’. Beschikt u over een iPhone dan klikt u op ‘Download on the App Store’.

Onderaan de hoofdpagina allerlei informatie is te vinden?

Zo is er bijvoorbeeld informatie te vinden over fietsroutes, fietsknooppunten en de Fietsnetwerk App.

U in drie stappen uw persoonlijke fietsroute kunt samenstellen?

Ja, echt waar! In slechts drie stappen heeft u, na het kiezen van een fietsroute, uw eigen persoonlijke fietsroute. Ga snel naar de hoofdpagina, zoek een fietsroute en probeer het uit!

U uw persoonlijke fietsroute kunt uitprinten, downloaden voor de fietsnavigatie en naar uw e-mail gestuurd kunt krijgen?

Dit doet u in stap 3, daar kunt u voor één van de bovenstaande mogelijkheden kiezen. Ook kunt u de fietsroute in verschillende formaten verkrijgen zoals: knooppunterformaat, als fietsroutekaart (+ beschrijving) of als GPX bestand voor uw fietsnavigatie.

De te volgen knooppunten en afstapmomenten rechts in het routeoverzicht te zien zijn?

Wanneer u bij stap 1 t/m 3 van het samenstellen van uw persoonlijke fietsroute rechts in het beeld kijkt ziet u de te fietsen knooppunten. Wanneer u afstapmomenten toevoegt ziet u deze ook verschijnen op de kaart.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant