Fiets Film Nacht

Fiets Film Nacht

Fiets Film Nacht

Nijmegen – Een filmpje van drie minuten een ‘Short Movie Contest’ . Met de fiets of de fietser in de hoofdrol. Daar zijn de organisatoren van de Nijmeegse ‘Fiets Film Nacht’ naar op zoek.  Het festival, zaterdag 18 april in het Dutch Cycling Centre, is onderdeel van wielerfestival Cycling Days Nijmegen. Er zijn al veel filmmakers die zich hebben aangemeld. De onderwerpen variëren van kunstzinnige filmpjes tot komische fietsfilmpjes. De filmpjes zijn divers en geven een goed beeld van de fiets, de persoon(en) achter de fiets en een frisse blik in de maatschappij. Bezoekers zullen vast een filmpje zien waar ze zich verbonden mee voelen.

Niveau

Het  niveau van de Short Bike Movies varieert van professionele filmmakers tot hobbymatige filmmakers. Een professionele jury zal elke inzending beoordelen op originaliteit en kwaliteit. Er worden diverse prijzen uitgereikt, zoals koerspetjes, fietskleding etc.  Er zijn geldprijzen voor de beste drie filmpjes. Inmiddels is de inschrijving voor filmmakers gesloten.

 

De voorverkoop toegangskaartjes voor bezoekers kosten 5 euro. (Dit is inclusief consumptie ). Verkoop aan de deur is 7,50 euro. De tickets kunnen besteld worden via www.retrofietser.nl.  De bedoeling is dat het een gezellige avond wordt waar deelnemers, bezoekers, fietsliefhebbers, filmliefhebbers en creatievelingen kunnen genieten van een toffe avond en dit allemaal onder een genot van een drankje, vinyl plaatje en dansje.

 

Be there zaterdag 18 april 19:30 uur ‘Dutch Bicycle Centre’ Honigcomplex Nijmegen!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via