Ervaringen Fietsnetwerk Fiets 3-daagse: Loes

Ervaringen Fietsnetwerk 3-daagse

Beleef de Fiets 3-daagse door de ogen van Loes

Van 17 tot 19 juli hebben wij de Fietsnetwerk Fiets 3-daagse georganiseerd bij De Duiventil in Nunspeet. Loes was één van de aanwezigen tijdens de Fiets 3-daagse. Na afloop stuurde zij ons haar ervaringen tijdens de Fiets 3-daagse. In dit nieuwsbericht beleef je de Fiets 3-daagse door de ogen van Loes.

 

Een hartelijk welkom

De aankomst was erg aangenaam. Het personeel van zowel Fietsnetwerk als de Duiventil was erg vriendelijk en ze stelden zich aan iedereen voor. Na het eerste kopje koffie werden we begeleid naar onze kamers. Hier konden we onze spullen kwijt. Zodra iedereen aanwezig was werd er door zowel Wouter van Fietsnetwerk als Renate van De Duiventil een uitleg gegeven over de fietsroutes (Wouter) en het gebruik van de accommodatie (Renate). Ook werden de tijden voor het ontbijt en diner in overleg met de groep vastgelegd.

De locatie is prachtig

We verbleven in De Duiventil, een prachtige accommodatie op een mooie locatie. De ligging van De Duiventil is goed en het is makkelijk te vinden. Daarnaast beschikken ze over gastvrij personeel en zijn Renate en Marnix ontzettend huislijk en gastvrij. De bedden sliepen prima. Onze kamer beschikte over een heerlijke douche en de kamer zelf had veel ruimte en voldoende kastruimte.

Een erg goed verzorgt ontbijt en diner

Het ontbijt en diner waren erg goed verzorgd. We konden op een goed gevulde maag aan het fietsen van de fietsroutes beginnen. Ook tijdens het diner was er erg veel keuze, waaronder een verse salade. Sommige gasten hadden dieetwensen en ook daarmee is goed rekening gehouden.

Mooie fietsroutes en een directe service

De fietsroutes waren erg duidelijk en werden zelfs op aanvraag groter uitgeprint om ze nog beter leesbaar te maken. Zodra iemand aangaf “dit of dat kan beter” dan was dat de volgende dag direct geregeld. De heren van Fietsnetwerk hebben zich goed ingezet om al onze vragen te beantwoorden en onze tips door te voeren.

Zoals wellicht al duidelijk is stonden alle medewerkers met raad en daad voor je klaar. Ze hebben goede adviezen en de werking van de App werd duidelijk uitgelegd aan degenen die er nog niet mee hadden gefietst. Ook problemen waar men onderweg tegenaan liep werden direct opgepakt en opgelost.

Kortom: wij zijn dik tevreden over onze Fiets 3-daagse en boeken zeker de volgende keer weer!

Fiets net als Loes ook met de Fietsnetwerk App

Download de Fietsnetwerk App in de App- of Playstore en geniet ook van al het moois wat er rondom je fietsroute te zien en te doen is. Je krijgt bij elk fietsknooppunt een melding. In niet alleen over de volgende stap in je fietsroute maar ook over wat er in de buurt van het fietsknooppunt te zien en te doen is. Wanneer je een interessant afstapmoment hebt gevonden kun je direct de route ernaartoe opvragen.

 

Download de Fietsnetwerk App

App stores download Android   App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant