Erop uit | Top 3 fietsroutes met fietsarrangementen

Fietsarrangementen

Er even helemaal tussenuit

Hoe wordt een dag fietsen nóg leuker? Door er meerdere dagen van te maken! Wij zetten hier drie fietsroutes in het zonnetje in de meest populaire fietsprovincies van Nederland. Aan iedere fietsroute is een fijn hotel gekoppeld. En wat maakt dat hotel zo fijn? Ze bieden stuk voor stuk aantrekkelijke meerdaagse arrangementen aan die maken dat jij er even helemaal uit bent. Lees snel verder, boek het arrangement van jouw voorkeur voordelig via Voordeeluitjes.nl en geniet extra lang van jouw fietstocht!

 

Zorgeloos op pad

Bij Fietsnetwerk zetten wij ons dagelijks in om de mooiste thematische fietsroutes te creëren. Wanneer jij op pad gaat om een fietsroute van Fietsnetwerk te fietsen, willen wij zeker weten dat je een unieke ervaring hebt en zorgeloos kunt genieten van je dag. Dit doen wij door het creatief inzetten van het netwerk van fietsknooppunten in Nederland en het aanvullen van dit netwerk met gecertificeerde afstapmomenten. Denk bij deze afstapmomenten aan restaurants, musea, kastelen en zelfs hotels. Fiets je langs de fietsknooppunten en wil je even afwijken van de fietsroute om een kopje koffie te drinken, een interessante bezienswaardigheid te bekijken of nachtje doorbrengen bij een hotel? Fietsnetwerk zorgt er met haar Premium Fietsroute app voor dat jij altijd de weg weer terug vindt naar jouw fietsroute. 

Fietsroute + hotelarrangement in Gelderland

FietsrouteGelderland

De grootste provincie van Nederland heeft ontzettend veel mooie gebieden om te fietsen. De fietsroute Bier en paling proeven dichtbij de Hoeve van Nunspeet loopt een stuk door de Veluwe en bij Harderwijk langs het water van het Wolderwijd. Combineer deze fietsroute met een hotelovernachting bij de Hoeve van Nunspeet. Waarom? Als je met de auto bent, hoef je na een bezoek aan Bierbrouwerij de Uddelaer niet meer naar huis te rijden. Je parkeert gratis bij de Hoeve van Nunspeet en kunt vanaf het hotel de omgeving op de fiets verkennen. Na jouw fietstocht geniet je bij de Hoeve van Nunspeet van een arrangement met een uitgebreid ontbijtbuffet en 3 gangen-diner. En hadden we al verteld dat ze er een binnenbad en een sauna hebben?

Bekijk het arrangement

 

Fietsroute + hotelarrangement in Overijssel

FietsrouteOverijssel

Wist je dat de provincie Overijssel ook wel de ‘Tuin van Nederland’ genoemd wordt? Dat is omdat er zoveel mooie natuur te vinden is. Tijdens de fietsroute Havezaten en kastelen rond Diepenheim kom je vooral natuur tegen in de in stijl aangelegde tuinen en parken rond de kastelen en havezaten. Om deze pracht en praal op je gemak te kunnen bekijken kunnen wij een meerdaags fietsavontuur zeker aanraden. In de middeleeuwse stad Delden vind je Hotel Het Wapen van Delden, het is al meer dan 100 jaar een begrip in Twente! Boek hier een arrangement en geniet van heerlijk eten, een welverdiende nachtrust én van het zwembad.

Bekijk het arrangement

 

Fietsroute + hotelarrangement in Noord-Brabant

FietsrouteBrabant

Ervaar de Brabantse gezelligheid door de eeuwen heen met de Fietsroute Proef en voel de geschiedenis. Je fietst niet alleen door schitterende Brabantse natuur maar ook door een aantal historische plaatsen zoals Heusden, Vlijmen en Vught. Start je fietsroute in Vught en boek van tevoren een arrangement bij het 4-sterren Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om er helemaal uit te zijn en in meerdere dagen de omgeving te ontdekken. Van der Valk in Vught biedt een lekker ontbijt, een gratis fitnessclub en een duurzaam verblijf.

Bekijk het arrangement

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via