Een gloednieuwe fietsroute | Genieten om het Lange Meer

Een gloednieuwe fietsroute: Genieten om het Lange Meer

Toe aan een beetje verkoeling?

Deze fietsroute brengt je langs het Lange Meer in de provincie Noord-Holland. Een ideale fietsroute dus als je toe bent aan een beetje verkoeling.

Fietsroute Genieten om het Lange Meer

Het Lange Meer is een plek waar met name surfers, zeilers en waterskiërs graag naar toegaan. Maar ook als je dus een frisse duik zoekt tijdens deze warme dagen is het meer een aantrekkelijke plek. Vergeet vooral je badkleding niet wanneer je de keuze maakt om deze fietsroute te fietsen. Echter, naast het waterplezier heeft het meer nog een veel belangrijker functie: het is namelijk onderdeel van de waterhuishouding van de gehele provincie Noord-Holland.

Naar de fietsroute.

Ontdek deze gloednieuwe fietsroute in de App

De Fietsnetwerk App is je beste vriend tijdens het fietsen van een fietsroute. Je wordt voorzien van de beste routebegeleiding. Je krijgt bij elk fietsknooppunt een melding over de volgende stap in je route. Daarnaast krijg je gelijk te zien wat er in de buurt van dat fietsknooppunt te zien en te doen is. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het batterij- en internetverbruik van je telefoon. Door het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van Bluetooth en GPS is het beiden tot een minimum beperkt.

 

Download de Fietsnetwerk App

App stores download Android  App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via