Drie redenen om met de Fietsnetwerk App te fietsen

Drie redenen om met de Fietsnetwerk App te fietsen

Drie redenen waarom je onze Fietsroute App niet mag missen

Nooit meer zoeken, altijd de juiste informatie op het juiste moment en dus altijd met een mooie herinnering naar huis. Zo werkt onze Fietsnetwerk App. Voor wie hem nog niet kent leggen we graag nog even uit wat de voordelen van de fiets app zijn.

 

 

1. De mooiste fietsroutes in je broekzak

Fietsroute overzicht in de App

Stel je voor dat je een enorm pakket aan fietsroutes op papier mee moet slepen. Nu heb je alle routes gemakkelijk in je telefoon zitten: van Texel tot Limburg, korte en lange, door stiltegebieden en stadscentra. Er zit dus altijd wel een fietsroute bij die bij jouw past. Gewoon, op het moment dat je zin hebt om de fiets te pakken voor een mooie fietstocht. Bij ons krijg je niet alleen een mooie route, maar we hebben ook nog een enorm bestand aan prachtige afstapmomenten onderweg. We laten je precies zien hoe je er komt, dus je hoeft nooit meer zelf te zoeken.

 

Meer over de App

2. Geen navigatie, wel perfecte begeleiding

De beste routebegeleiding

Als je gaat fietsen, wil je genieten van wat er te zien is. Zonder continu op je telefoon te hoeven kijken of afgeleid te worden door een stem die je vertelt waar je links- of rechtsaf moet. Dankzij onze fietsroute app kan dat: je fietst gewoon lekker je route en bij het knooppunt hoor je een geluidsignaal en zie je op je scherm wat je volgende knooppunt is, maar ook of er nog leuke afstapmomenten in de buurt zijn. Sommigen hebben zelfs een leuke aanbieding voor je, of vertellen ze iets meer over wat er te zien is. Wil je daar gebruik van maken, dan klik je op 'Fiets hiernaar toe' en je ziet gelijk hoe je er moet komen. En ook weer terug natuurlijk, zodat je niks van je route hoeft te missen .

3. Je gaat altijd met een mooie herinnering naar huis

Altijd met een mooie herinnering naar huis

Dankzij die afstapmomenten kun je van een 'gewone' fietsroute een bijzondere route maken, omdat je alleen toevoegt wat jou interesseert. Daardoor ontdek je steeds weer nieuwe dingen die je niet opgevallen zouden zijn wanneer je alleen de knooppunten zou volgen. En het mooie is: dankzij de nieuwste technologie (en omdat je niet constant op je telefoon hoeft te kijken) gebruik je nauwelijks data en loopt ook je batterij niet razendsnel leeg. Dus waar wacht je nog op? Download onze Fietsnetwerk App en begin met genieten!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via