De vijf fietsroutes om met je beste vriendin te fietsen

Verras je beste vriendin met unieke vriendinnenroutes

Onze vijf fietsroutes om met je beste vriendin te fietsen

Stel je voor: het is perfect fietsweer en je gaat een prachtige route fietsen met de fietsroute app van Fietsnetwerk.nl. Zoek dan niet verder naar leuke fietsroutes,  maar ga gezellig met je beste vriendinnen deze fietsroutes fietsen! Deze vijf vriendinnenroutes zijn speciaal voor jullie uitgestippeld en je beleeft gegarandeerd een gezellige dag.

Fietsroute voor Gooische Vrouwen

Wil je een goede indruk krijgen in welke buurt de vrouwen van de gelijknamige serie leven? Zoek dan niet verder en ontdek prachtige plaatsen zoals Blaricum en Laren. Terwijl je je ogen uitkijk naar de luxe auto’s, kan je ondertussen ook genieten van de prachtige huizen die langs de fietsroute te zien zijn. Daarnaast loopt de route direct door de leuke winkelstad Hilversum. Een kleine tussenstop in de winkelstraat misschien, al dan niet met de creditcard van je liefhebbende partner?

Naar de fietsroute.

Verras je beste vriendin met unieke vriendinnenroutes

Fietsroute Hollandsche Meesters (deel 1)

Amsterdam: prachtige bezienswaardigheden, veel afwisseling, gezellige restaurantjes en leuke winkelstraten. Reden genoeg om met de fiets een bezoek te brengen aan de hoofdstad van Nederland. Neem een kijkje bij het tassenmuseum of ontdek de vele afstapmomenten die op deze route te zien zijn.

Naar de fietsroute.

Verras je beste vriendin met unieke vriendinnenroutes

Fietsroute Onder Leeuwarden

In de start- en finishstad van de Elfstedentocht bruist het van de activiteiten. Naast de vele oude gebouwen en de scheve Oldenhove die in de binnenstad te vinden zijn, is er ook het Keramiekmuseum Princessehof te vinden. Naast een afwisselende verzameling van chinees porselein en plastiek van Karel Appel, is er tot 8 oktober 2017 ook een opvallende tentoonstelling: Sexy Ceramics. Wie denkt dat keramiek alleen maar saaie serviezen zijn, heeft het dus behoorlijk mis.

Naar de fietsroute.

Verras je beste vriendin met unieke vriendinnenroutes

Fietsroute Waar in ’t bronsgroen eikenhout…

De Tungelerwallen, het Stramprooierbroek, de Luysen, de Ellerhei, het Areven, de Stramppoyse Heide en het theepottenmuseum. Dit is allemaal te ontdekken in deze fietsroute. Naast deze prachtige natuurgebieden is het theepottenmuseum natuurlijk zeer interessant om een bezoekje te brengen. Het zijn niet zomaar theepotten, het zijn allemaal kunststukken waar ontwerpers zich goed op hebben uitgeleefd.

Naar de fietsroute.

Verras je beste vriendin met unieke vriendinnenroutes

Fietsroute met wouw-wauweffect

De titel van de route zegt het al: je gaat je ogen beslist uitkijken als je in deze omgeving fietst. Hier zijn niet alleen prachtige bossen en heidevelden te vinden, maar ook de Voetbal Experience. Omdat op dit moment het EK voor vrouwen in eigen land volop aan de gang is, is dit afstapmoment natuurlijk zeer leuk om in deze tijd te bezoeken.

Naar de fietsroute.

Fiets deze routes met de Fietsroute App!

Deze routes zijn perfect te fietsen met onze fietsroute app. Wanneer je deze app gedownload hebt kan je zorgeloos routes fietsen. De app begeleid je op elk moment van de route, waardoor verdwalen onmogelijk is. Na afloop van de route weten we zeker dat je de app aanbeveelt aan je vriendinnen! Nog meer leuke vriendinnenroutes ontvangen? Download dan nu de app!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant