De Fietsnetwerk App uitgelegd: Het startscherm

De Fietsnetwerk App uitgelegd: Het startscherm

De fietsroute App van Fietsnetwerk

De Fiets App van Fietsnetwerk.nl heeft diverse voordelen: Je hoeft nooit meer te zoeken, onderweg heb je een perfecte routebegeleiding en je gaat altijd met een mooie herinnering naar huis. In deze artikelreeks leggen we je uit hoe eenvoudig de App werkt.  We beschrijven per stap hoe je maximaal van de App kunt genieten!

Het startscherm

Het startscherm uitgelegd

 

 

1. De menuknop

In het menu vind je de uitgebreide uitleg over de werking van de App. Bij die uitleg wordt in vijf stappen beschreven hoe het werkt. Het is altijd handig om een geheugensteuntje te hebben als je het niet meer zeker weet. Wanneer je bij de uitleg bent kun je via de menuknop weer terug naar het startscherm.

2. 'Zoek op locatie' of 'zoek op thema'

In het startscherm kun je kiezen tussen zoeken op locatie, in de buurt of op een thema.  In totaal zijn er zes verschillende thema's: Landelijk, Cultureel, Historisch, Lekker, Natuurlijk en Dorpen. Je hebt dus in totaal drie zoekmogelijkheden om jouw ideale fietsroute te vinden.

3. De zoekbalk

Door middel van de zoekbalk kun je zoeken op een plaats, provincie of regio waar je graag wilt gaan fietsen. Wanneer je in de zoekbalk bijvoorbeeld 'Veluwe' invult, ontvang je allerlei routes op en rondom de Veluwe. Vul je Amsterdam in dan krijg je routes in en rondom Amsterdam etc.

4. 'Zoek fietsroutes' en 'zoek in de buurt'

Wanneer je een locatie hebt ingevuld hoef je alleen nog maar op de knop 'zoek fietsroutes' te klikken om een hele lijst met fietsroutes te krijgen. Echter, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent ergens in Nederland of je beslist op een zaterdagmiddag dat je toch maar even de fiets uit de schuur wilt halen dan wil je een fietsroute in de buurt hebben. Voor die momenten kun je in de App op 'Zoek in de buurt' klikken. Je ontvangt dan routes in de buurt van je huidige locatie, of dit nou Groningen of Maastricht is, overal waar je bent is wel een route in de buurt.

 

Meer over de App

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via